צילומי חוץ בבוקר,אפשרי?

• הוסף לסימניות

ואם כן, איך וכיצד?
אשמח לשמוע את המומחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1372919:
ואם כן, איך וכיצד?
אשמח לשמוע את המומחים.

אני מצלמת הרבה בבוקר
סמוך לזריחה

• הוסף לסימניות
כמובן.
השעות הנכונות לצילומי חוץ
הן בשעות הבוקר ובשעות אחר הצהריים סמוך לשקיעה.

• הוסף לסימניות
אפשר לצלם בכל שעה.
לכל שעה יש מאפיינים וגוונים אחרים ולוק שונה לתמונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1372919:
ואם כן, איך וכיצד?
אשמח לשמוע את המומחים.

הכי אני אוהבת לצלם בבוקר... התאורה רכה ולא ישירה,
(כבר קרה לי כמה פעמים שהגענו והדשא היה רטוב ממטרות... אחרי כשעה שעתיים התייבש)

גם אחה"צ טוב לצלם, אך אז את מסתכנת שהשמש מתחילה לשקוע ועדיין לא סיימת לצלם, ואין כבר מספיק תאורה לצילום ... (כמובן שאפשר להאט את מהירות התריס, לעלות איזו וכו' .. )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;1373039:
ה
גם אחה"צ טוב לצלם, אך אז את מסתכנת שהשמש מתחילה לשקוע ועדיין לא סיימת לצלם, ואין כבר מספיק תאורה לצילום ... (כמובן שאפשר להאט את מהירות התריס, לעלות איזו וכו' .. )

או פשוט לעבוד עם תאורה משלך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;1373039:
הכי אני אוהבת לצלם בבוקר... התאורה רכה ולא ישירה,
(כבר קרה לי כמה פעמים שהגענו והדשא היה רטוב ממטרות... אחרי כשעה שעתיים התייבש)

טוב, בשעה 8 וחצי זה עדיין סביר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1373095:
טוב, בשעה 8 וחצי זה עדיין סביר?

בעיני, בהחלט שעה מעולה, אז גם הגנים כבר ריקים מהולכי רגל \ ילדים שהולכים לביה"ס וכו'

• הוסף לסימניות
לכי למקום שיש גם פינות מוצלות
ואז את מתחילה במואר וכשהשמש מטפסת את עוברת למוצל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה