צילומי חוץ בביתר?

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה מקום כזה??עדיפות לביתר b
תודה!

• הוסף לסימניות
המקום היחיד שאפשר לצלם תמונות נורמליות זה פארק השלושה ב-a

• הוסף לסימניות
ממש בכניסה לעיר מאחורי התחנה של היציאה יש מקום מקסים עם שבילים , עצי זית , בכניסה ממש יש כיכר עם פרחים ועוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lea smart;2092185:
היא שאלה מקום שאפשר לצלם בו בביתר, לא צלמת.
חחח סורי קראתי רק את הכותרת..

• הוסף לסימניות
רותי התכוונה שהיא תוכל לפנות אליהן ולהתייעץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;2092194:
ממש בכניסה לעיר מאחורי התחנה של היציאה יש מקום מקסים עם שבילים , עצי זית , בכניסה ממש יש כיכר עם פרחים ועוד
מצטרפת להמלצה!!

• הוסף לסימניות
גם ביציאה מהעיר - ב B יש שם פינות חמודות עם כבשים.
ואפשר למצוא גם פינות יפות בפארק שבעת המינים

• הוסף לסימניות
תודבה לכולן!!
בקשר לכניסה לעיר איך התאורה שם?
7 בבוקר מיד מאוחר?

• הוסף לסימניות
לא קל למצוא לוקיישנים בביתר לכן אני בדרך כלל יוצאת למושבים בסביבה.
לדעתי בכניסה לעיר אפשר להוציא כמה תמונות ויצא לי גם לצלם בפארק שבעת המינים ויצא נחמד.
התמונה שאני מצרפת כאן צילמתי ממש מאחורי הבית שלי (אני גרה בשלום רב) וזה סתם שטח ריק שעושים שם מדורות פשוט זה בשעה מוצלחת מבחינת תאורה שזה מה שעושה את התמונות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בפארק שבעת המינים אפשר למצוא שם פינות מדהימות לצילום!!!
בין השיחים, בדשא, וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה