צילומי חוץ בירושלים, היכן מומלץ?

• הוסף לסימניות
ולא, אל תענו לי ימין משה, כי את זה אני יודעת לבד. ;)
לנסיך שלי נעשה כנראה חלאקה בל״ג הקרוב. תכננו יום צילומים בקפידה... רק על המקום עוד לא סגרנו.
אני חוששת שימין משה מפוצץ מידי, וגם קצת נמאס כבר.
מחפשת מקום שיש בו אלמנטים וינטאג׳ים, בסגנון רטרו אבל גם דשא. בלי לשוטט
חשבתי על נחלאות, עין כרם
אבל אני מפחדת משיטוטים על הילדים, זה עלול לגמור להם את המיץ מהצילומים.
יש לכן המלצות, אה, ועוד משהו, אני בלי רכב, אז רק מקום נגיש. כי אני סוחבת איתי אבטיח שלם :D:D:D

• הוסף לסימניות
הציעו לי גן הורדים, אבל לא הייתי שם.
יש שם אלמנטים וינטאג׳ים כאלו? אני אוהבת את סגנון הרטרו, ונראה לי שגן הורדים פורח מידי, אני טועה?

• הוסף לסימניות
אני פחות אוהבת את גם הורדים כי חסר לי שם גיוון.

• הוסף לסימניות
אז איפה כן? עוד הצעות?
חשבתי על שכונת ממילא, אבל לא מכירה טוב. נראה לי גם עם הרבה מדרגות

• הוסף לסימניות
תשאלי תצלמת [שמצלמת לך תילדים]
בטח היא מכירה מקום יפה ומתאים.........

• הוסף לסימניות
היא המליצה לי על ימין משה, ועל גן הורדים.
מה לעשות שימין משה כבר נמאס לי לראות.
גם אני חוששת שיהיה שם מפוצץ בשעה זו.

• הוסף לסימניות
בעיר העתיקה מתחת מגדל דוד (מחוץ לחומות)
יש דשא, חומות, ונוף של ירושלים
אפשר אפילו לראות את ימין משה :D

• הוסף לסימניות
נחלאות ושוק מחנה יהודה
ואם את רוצה דשא יש לך את גן העצמאות ממש ליד
או גן סאקר
תבדקי קודם בנחלאות על איזורים מועדפים
יש מקומות יפים שאת יכולה לפספס

• הוסף לסימניות
נחלת שבעה מישהי הייתה שם פעם?
חשבתי על הכיוון הזה. ומשם להמשיך לגן העצמאות לדשא.

• הוסף לסימניות
נחלת שבעה (וכן כל האיזורים מסביב לרחוב יפו) מאוד יפים, ואפשר לצלם שם בכל פינה.
אבל אין לי אזור מוגדר לתת לך- פשוט להסתובב וללקט מקומות.
מנחלת שבעה עד גן העצמאות זה לא כזה קרוב להליכה ברגל(כ"כ דחוף הדשא? זה לא רטרו בכלל :) )
בכל אופן בשביל הילדים והאבטיח.

• הוסף לסימניות
אני מאוד ממליצה על בית זית,
מקום יפה מאוד, במיוחד ליד האגם.

גם עין כרם זה מקום קסום!!! ממליצה בחום!
לכי על עין כרם, יש אוטובוס שמגיע לשם, והכול בדיוק כמו שאת חולמת, בתים ישנים, סמטאות, יש גם את המעיין, מקומות ישיבה..

בקיצור, ממש כיף ושקט:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1600881:
נחלת שבעה (וכן כל האיזורים מסביב לרחוב יפו) מאוד יפים, ואפשר לצלם שם בכל פינה.
אבל אין לי אזור מוגדר לתת לך- פשוט להסתובב וללקט מקומות.
מנחלת שבעה עד גן העצמאות זה לא כזה קרוב להליכה ברגל(כ"כ דחוף הדשא? זה לא רטרו בכלל :) )
בכל אופן בשביל הילדים והאבטיח.

זה מה שאעשה כנראה.
ו- כן, הדשא חשוב לי מאוד, אני רוצה גם סשן קיצי עם פאן, בלונים, משקפי שמש, למרות שאבטיח לא השגנו, (40 שקל לאבטיח :mad:)
לילדים ולתפוחים שלום :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;1600920:
זה מה שאעשה כנראה.
ו- כן, הדשא חשוב לי מאוד, אני רוצה גם סשן קיצי עם פאן, בלונים, משקפי שמש, למרות שאבטיח לא השגנו, (40 שקל לאבטיח :mad:)
לילדים ולתפוחים שלום :D

את יכולה לשכור אבטיח ולהחזיר אותו שלם..

ועכשיו ברצינות:
יש לך ציפיות גבוהות ורצון להשיג דברים מיוחדים - זה לא מסתדר עם 'האבטיח יקר' ו'אני לא ניידת'
קונים אבטיח יקר, ולוקחים מונית יקרה, אין מה לעשות.

זכותו של כל אחד לעשות כראות עניו עם כספו, אבל לדרוש הרבה ולשלם קצת - זה לא עובד.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה