צילומי חוץ - כמה שאלות ועוד שאלה.

• הוסף לסימניות
הוצע לי לצלם ילד חלאקה. מדובר בצילומי חוץ, באשדוד.

א. אני מעוניינת בטיפים: שעות, התחשבות בשמש, זויות, עמידה מול/לצד/מאחורי השמש, עבודה עם הילד עצמו וכו'.

התברר לי למפרע (מצילומים משפחתיים שעשיתי בירושלים) שבייגאלאך/ג'לי/זאזא ודומיו הם ציוד חובה, בדיוק כמו אביזרים מקצועיים... אז לכן: כל דבר יתקבל בברכה, עם זאת - אני מעוניינת בתשובות מבעלי מקצוע מיומנים ובעלי נסיון.

ב. בסדר. צילמתי. עכשיו, איך מעבדים מהר את כל הערימה? עוד לפני האלבום הדיגיטלי.

ג. והכי חשוב... האם אפשר להשכיר מצלמות באשדוד? איפה? בכמה?

אם יש תשובות רלוונטיות באישי, בבקשה. הוא (וגם אני) מצפה לתשובות.

• הוסף לסימניות
הצעה שלי.
תקחי את הילדים שלך (אפשר גם של אחותך הגדולה) שוב ושוב עד שיש לך תשובות לכל השאלות.

לא לוקחים עבודה מול לקוח במצב שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;887207:
הצעה שלי.
תקחי את הילדים שלך (אפשר גם של אחותך הגדולה) שוב ושוב עד שיש לך תשובות לכל השאלות.

לא לוקחים עבודה מול לקוח במצב שלך.

לצערי הגלים ממש צודק!

קחי את ההצעה שלו ברוח טובה. קחי ילדים תתאמני על מושגי יסוד בצילום חוץ ללא הפסקה עד שתגיעי לתוצאה טובה.
לפני זה לא כדאי לצאת לשוק עם גביית כסף מהלקוח!

הצעה נוספת: קחי ילדים שאת מכירה ותציעי להורים לצלם אותם ללא תשלום . זה יתן לך פרספקטיבה טובה על כל התחום!

תנסי ותעלי תמונות לביקורת!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה.

ההצעה הגיעה לפני שהספקתי בכלל לומר שאני עוד לא צלמת... צלמתי כמה אחיינים, חברות לעבודה ראו, התלהבו וספרו. חברה נוספת לעבודה רוצה שאצלם.

למעשה, למדתי צילום, ויש לי תמונות יפות שצלמתי, אך לא פרקטיקה במידה מספקת. עד היום לא חשבתי להכנס לתחום, אך מסתבר שזה כן מושך אותי, לכן אני שואלת.

ולעניין התשלום, 'מה שחינם - שווה חינם'. מכירים?

• הוסף לסימניות
מישהו אמר אני ולא קיבל?

הנה טעימונת 'לק' מהתמונות שצילמתי. כמובן - ערכתי צבעים, וקרפתי.

קבצים מצורפים

• נ01.jpg
    KB 257.1 · צפיות: 11
  • נ02.jpg
    KB 266.6 · צפיות: 15
  • נ03.jpg
    KB 281.2 · צפיות: 12
  • נ04.jpg
    KB 257 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
צודקת. אני עוד באמצע האמצע האמצע...

עוד מעט אעשה סיבוב נוסף על התמונות.

• הוסף לסימניות
אני כמעט בטוחה שצילמתי את הילד הזה שבוע שעבר בסטודיו שלי!

ועכשיו אני נזכרת שאמא שלו אמרה לי שהיא צילמה אותו גם בחוץ :) :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה