צילומי חוץ למשפחה (ילדה בת 6)

• הוסף לסימניות
כמה תמונות של מתוקים, מתוך סט צילומי חוץ לכבוד בת המצוה של אחותם הגדולה.
הצילומים נערכו גם בעוד לוקיישן (יותר שגרתי מזה שרואים בתמונות המצורפות), אבל חשבתי שעדיף לא להעמיס הכל בשרשור אחד... אז את התמונות מהכרם תראו בהמשך בע"ה...

אשמח לתגובות. :)

קבצים מצורפים

• RVK_5666.jpg
    KB 499.1 · צפיות: 24
  • RVK_5618.jpg
    KB 492.5 · צפיות: 22
  • RVK_5670.jpg
    KB 280.1 · צפיות: 19
  • RVK_5700.jpg
    KB 338.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
צבעים מרנינים!
קומפוזיציות מדויקות (בראשונה היה אפשר לדייק יותר, אבל זה מצוין גם ככה)

אהבתי.

• הוסף לסימניות
חשיפה מושלמת!
אהבתי!

• הוסף לסימניות
יש פה פלאש יחיד משמאל?

מקסים.

• הוסף לסימניות
WOW
מדהייייים!!!
מותר לשאול איפה המקום היפה הזה???

• הוסף לסימניות
אהבתי את הלוקיישן..הצבעוניות מכניסה המון לתמונה..

• הוסף לסימניות
אחד הטובים שראיתי עד כה
כל כך רחוק מהקיטש והדבק המקובל...

• הוסף לסימניות
הסט מהמהם
מכנה משוןתף שתפס אותי בסט הזה ובקודם
זה השפתיים האדומות
האם את השפתון את שמה בעריכה או בצילומים?
זה מוסיף המון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;897359:
הסט מהמהם
מכנה משוןתף שתפס אותי בסט הזה ובקודם
זה השפתיים האדומות
האם את השפתון את שמה בעריכה או בצילומים?
זה מוסיף המון!

מעניין. אני לא שמה שום איפור בזמן הצילום, ואני לא עורכת מקומית את השפתיים.
דווקא הרגשתי שאני צריכה להשתפר בקטע הזה, כן לתת איפור בסיסי (במיוחד שפתון, ואולי גם מסקרה לריסים) כשזה נצרך. אבל מסתבר שבינתיים אני בסדר. :)

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה

• הוסף לסימניות
מ-ו-כ-ש-ר-ת!!!!!
כמה טוב שחזרת! :)

• הוסף לסימניות
מדהים! (הראשונה הכי)
החדות פשוט מטורפת!
איזו עדשה זאת? גם אני רוצה! :)

• הוסף לסימניות
מקסים, אין מילים!

• הוסף לסימניות
רבקה
התמונות פשוט מושלמות אהבתי במיוחד את הגוונים המדהימים (החבית האדומה והכחולה)- הם עשירים בצבע בצורה מיוחדת- זה עיבוד של אחרי הצילום? או מה?

• הוסף לסימניות
זה פשוט צבעים של קנון.
אוי,אני מתגעגעת.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה