צילומי חוץ

• הוסף לסימניות
כן , יותר מדי !
הרביעית מיותרת , שרופה מדי לטעמי (ואני מאלה שלא קופץ על כל פיקסל לבן :) )
בראשונה אני לא מבין למה לחתוך את הכובע, תמונה עם פוטנציאל מצויין !!!
השניה הייתי פותח קצת יותר אבל בס''ה תמונה יפה
בשלישית אור אחורי יפה , אם כי חסר פוקוס על העיניים ומעט קונטרסט
בהצלחה
מוטי :)

• הוסף לסימניות
בראשונה יש משו מיוחד מאד מאד,
בעיניי הלא מקצועיות בעליל, אך חובבות האומנות לסוגיה.

• הוסף לסימניות
בראשונה אני לא מבין למה לחתוך את הכובע
תמונה אחת מתוך סט שבו היא מסתובבת ומעיפה את הכובע, העלתי דוקא אותה כי לא רואים את הפנים.
תודה על הערות

• הוסף לסימניות
דוד הראשונה פשוט מקסימה רק חבל קצת על הכובע החתוך כמו שאמר מוטי..

• הוסף לסימניות
הראשונה מאוד יפה!
איך יוצרים תכתם התכלת הזה?

ואם אתה לא מסוגל נפשית להעלות תמונה אחת.... לפחות שכולם יהיו באותה רמה...... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;752880:
הראשונה מאוד יפה!
איך יוצרים תכתם התכלת הזה?

ואם אתה לא מסוגל נפשית להעלות תמונה אחת.... לפחות שכולם יהיו באותה רמה...... ;)
מדליקים מדורה בשעות אחר הצהריים בין העצים ומקררים את התמונה.

נפשית הכנתי את עצמי לעלות תמונה אחת בימים רגילים, אך מכיוון וכעת לאחר חג שהוא גם חג האביב עם כל המשמעות הכבדה לכרטיסי הזיכרון ומאגר התמונות בכלל, נפלתי שוב ל... העלאת יתר, Sori !

• הוסף לסימניות
הראשונה והשלישית טובות בעיני,
יכולת לתת את הכבוד לכל אחת באשכול נפרד כך היית מקבל ביקורת ספציפית יותר.

• הוסף לסימניות
לא הסתכלתי על כל התמונות איך שראיתי את הראשונה טסתי לכתוב תגובה....
מהממת!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה