בקשה צילומי חלאקה יש חיה כזאת?

• הוסף לסימניות
מחפשת צלמת שיכולה לעבוד בימים אלו לצילומי חאלקה באזור בני ברק
צילומי סטודיו/חוץ מה שמתאפשר בימים שכאלו....
אפשרי גם לצלמות מתחילות

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אין לי גישה לפורום צלמות אשמח עם מישהו יוכל להעביר....

• הוסף לסימניות
כנ"ל אשמח גם להתעדכן, כמובן על פי הוראות משרד הבריאות.

• הוסף לסימניות
אני מצלמת במסגרת ההגבלות
אני מביתר ובעז"ה אתחיל לצלם בביתר עצמה והסביבה הקרובה ממש עם מסיכה (:
כמובן שהכל נתון לשינוי לפי ההנחיות הכלליות
מי שמעונינת יכולה לפנות אלי

• הוסף לסימניות
מחפשת צלמת שיכולה לעבוד בימים אלו לצילומי חאלקה באזור בני ברק
צילומי סטודיו/חוץ מה שמתאפשר בימים שכאלו....
אפשרי גם לצלמות מתחילות

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אין לי גישה לפורום צלמות אשמח עם מישהו יוכל להעביר....
אני מצלמת במסגרת ההגבלות עם מסכה וכפפות
רק שכרגע באזור בני ברק אין כל כך 100 מטר
ברגע שזה יהיה אפשרי
אשמח לתת שירות :)

עושה חלאקה רק צילומי חוץ או ניו בורן בבית הלקוחה
מבני ברק

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לקבל הצעות בירושלים , במחיר זול
אני מצלמת גם במסגרת ההגבלות.
מירושלים.
תוכלי ליצור איתי קשר 058-3201134
או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מחירים משתלמים במיוחד!

• הוסף לסימניות
במסגרת ההנחיות, בשלב הנוכחי אין כזה דבר לצלם מי שאינו בן משפחה גרעינית. יציאה לעבודה עם מסיכה מותרת רק לצורך עבודה חיונית וצילום אינו נכלל בקטגוריה הזאת.
חוץ מזה שהצילום מסכן את הסביבה ואת עצמכם, ברגע שיתפסו אתכם תקבלו קנס על הפרת ההוראות בגובה של 5,000 ש"ח.
מצרפת כאן כמה התכתבויות עם פיקוד העורף בנושא
WhatsApp Image 2020-04-19 at 13.16.51.jpegWhatsApp Image 2020-04-19 at 11.41.19.jpeg

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה