נכתב ע"י חחח;1264696:היא פה בפורום.ושלחה לי הצעת מחיר מצוינת ודוגמאות מאד יפות. שמה שושנה מישקובסקי. השמיעי קול....
נכתב ע"י קו נקודה;1262886:תופתעי, אבל פנו אלי ה-מ-ו-ן צלמות ואפילו צלמים. הבעיה היא שאני מחפשת סטודנטית או צלמת מתחילה שתעשה עלינו את הסטאז' שלה במחיר רצפה....
(ולכל הצלמים שמעקמים את האף על הדרישה המחוצפת - אל תשכחו שאני צריכה בל"ג בעומר לספר את צמד החמד שלי במחיר של 50 ש"ח לתספורת, לא כולל כל ההיללות והמסיבות סביב הגיעם של החמודים לגיל 3... ואם נוציא הכל בגיל 3, מה יישאר עד גיל 13?!![]()
![]()
בקיצור, לא חסרות הוצאות ואני מנסה לקצץ היכן שאפשר...)
אז אם יש מישהי שרוצה לעשות בוק מדהים לשני הבלונדינים הזהים(!!!) שלי - הדלת פתוחה (ואולי הצמצם...?!)
ולכן שאלתי על מצלמה ביתית..נכתב ע"י פוסטר;1265678:במצלמה מקצועית פותחים צמצם.
ככל שהצמצם יותר פתוח כך עומק השדה רדוד יותר, וממילא הרקע ניהיה מטושטש
(כמובן אם מכוונים את הפוקוס במקום הנכון)
נכתב ע"י חחח;1265671:אבל איך במצלמה מקצועית עושים את הפונקציה שהרקע מטושטש והילדים ברורים?? (יש לי כנון ?
נכתב ע"י פוסטר;1265686:שאלת על מקצועית![]()
נכתב ע"י פוסטר;1265687:במצלמה ביתית זה מתאפשר לעיתים אם מתרחקים מהמצולם ופותחים זום כמה שאפשר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים