נכתב ע"י רותי בן שימ;1091953:קיבלתי הצעה מצלמת לשלם על כל תמונה 9 ש"ח כולל פיתוח ואפשר לקחת כמה תמונות שרוצים. (אין הגבלת מינימום)
מדובר בצילומי חוץ. האם זה הגיוני? יקר? זול?
אשמח להכוונה.
תגידו אם אני טועה
צילומי חוץ זה הדבר שחלק מהמתחילות הולכות עליו
למה? כי זה מודרני אצל הגדולות אבל בלי השוואה, אולי גם כי לפעמים המזג טוב
הם מוציאות שם תמונות סליחה אבל משהי אם מצלמה טובה יכולה להוציא אותו הדבר
חבל שהן תופסות ככה את הלקוחות
אני כעת בברורים החלטתי
שמשהי מצלמת רק חוץ ואין לה סטודיו או משהו היא די מתחילה
מקווה שאני צודקת
אם הכאבתי למשהי סליחה
כי אני כעת הייתי בסטזה הזאת
עד שחתכתי ואני הולכת למשהי טובה בעז"ה
אולי כי אחרי שהן שילמו ללימודים וקנו ציוד בסיסי טוב לא היתה להן אפשרות להוציא כמה אלפי שקלים לקנות ציוד לסטודיו, ואחרי תקופה של צילומי חוץ החליטה שזה מה שהיא אוהבת וזה מקומה.נכתב ע"י סתם;1091983:תגידו אם אני טועה
אני כעת בברורים החלטתי
מקווה שאני צודקת
אם הכאבתי למשהי סליחה
נדמה לי של"רוזמרין" אין סטודיו, האם זו הוכחה מספקת, שזה לא אומר כלום על הצלמת?נכתב ע"י אפרתה;1091988:לא מסכימה איתך. זו לא הוכחה. היו כאן צלמות שכתבו שעדיין אין להן סטודיו והעלו תמונות מאלפות. ההוכחה היחידה היא התוצאות. ואולי גם לשאול לקוחות קודמים איך התרשמו מהעבודה והאם היא מילאה את הציפיות.
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1091999:תבררי טוב טוב.
אם היא סטודנטית שעושה עלייך סטאז' הגיוני.
אבל היא צריכה להודיע לך את זה.
הרבה יותר קשה להוציא תמונות באיכות טובה בחוץ מאשר בסטודיו. במיוחד עם ילדים קנים שרצים ומשתוללים במרחב הפתוח, כך שתקחי את זה בחשבון.
אתמול התקשרה אלי מישהי שהצטלמה אצל צלמת שבדיעווד היא קלטה שהיא מתחילה ממש. היא לא אמרה לה את זה (היא לא מספיק ביררה לפני)
התמונות יצאו זוועה והיא התקשרה לשאול אם אני מוכנה לערוך לה את התמונות לנסות להציל משהו (הילד כבר מסופר) זה לא נעים...
יכול להיות שהצלמת שאת מדברת עליה פצצה. אין לי מושג רק מדגישה לך לא לוותר לראות לפני תמונות
לרוזמרין יש גם סטודיונכתב ע"י grafix;1092004:נדמה לי של"רוזמרין" אין סטודיו, האם זו הוכחה מספקת, שזה לא אומר כלום על הצלמת?
נכתב ע"י sarigold5;1091990:אולי כי אחרי שהן שילמו ללימודים וקנו ציוד בסיסי טוב לא היתה להן אפשרות להוציא כמה אלפי שקלים לקנות ציוד לסטודיו, ואחרי תקופה של צילומי חוץ החליטה שזה מה שהיא אוהבת וזה מקומה.
נכתב ע"י סתם;1091983:תגידו אם אני טועה
אני כעת בברורים החלטתי
מקווה שאני צודקת
אם הכאבתי למשהי סליחה
נכתב ע"י גלבוע;1092316:היא צריכה יעוץ עסקי דחוף.
ואם היא תבוא מהצפון ותצלם אותך 3 שעות ותבחרי בסוף רק 2 תמונות?
איך היא מבטחת את עצמה?
(זה בקשר אליה.
אבל את - הטעות שלה עשויה להיות הרווח שלך. )
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים