צילומי מגזין

• הוסף לסימניות
מזמן לא העליתי...
אשמח לשמוע חוו"ד והערות.

אחינועם קליין, למדתי הרבה מההערות שלך. תודה :)

קבצים מצורפים

• _MG_1528.jpg
    KB 307.3 · צפיות: 26
  • _MG_1595.jpg
    KB 410.5 · צפיות: 22
  • _MG_1387.jpg
    KB 402 · צפיות: 19
  • 2.jpg
    KB 518.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ואו מיוחד
נקי ואלגנטי

• הוסף לסימניות
קפצת בכמה רמות טובות.

ראשונה- ליישר טיפה, אולי להעלות את הכל טיפה יותר למעלה.
שניה- יישור בקטנה.
שלישית- זה לא זה, לא הזוית לא המיקום ולא העיקום.
רביעית- ליישר, לתת עוד קצת ספייס מסביב (הצבע טיפה מוזר לי).

• הוסף לסימניות
יפה ונקי
אהבתי את התאורה
בתמונה השלישית
הקומפוזיציה לא ככ ברורה כי צלמת באלכסון מידי משהו לא כל כך מוגדר שאמור לעמוד יציב.

בכללי: הפוקוס בתמונות נמצא על החלק היותר קרוב: הכדור היותר קרוב, או העוגיה, בדרכ זה הכי צפוי, כדאי לגוון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;2246221:
מזמן לא העליתי...
אשמח לשמוע חוו"ד והערות.

אחינועם קליין, למדתי הרבה מההערות שלך. תודה :)
תודה!
זה היה אני - אלעזר :)

- התאורה נחמדה, למעט התמונה הראשונה, שחסר בה איזון.
- הצבעים של האחרונה לא משהו. תנסי לקרר.
- בכללי, הקומפוזיציה כאן די בנאלית. עצה שלי: נסי לחקות תמונות מוצלחות - אחד לאחד. זה ישפר את היצירתיות שלך.

• הוסף לסימניות
מהמם!
הכי אהבתי את השניה

• הוסף לסימניות
בעיני נהדר! גם השלישית.

• הוסף לסימניות
הראשונה מיוחדת בעיני!
הרבה הצלחה :)

• הוסף לסימניות
התמונות עצמן ממש ממש יפות!!!, החדות, והצבע - נקי ואסטטי!

ואני יודעת שזה ממש אופנתי עכשיו, וכל מגאזין שמכבד את עצמו מפרסם כאלו - ואולי זו הייתה הדרישה של המזמין - אבל אני באופן אישי ממש לא אוהבת את הקטע של כל מיני כלים מוזרים , כמו פמוט זכוכית הפוך , סלט שפוך על קרטון שחור(ראיתי במגאזין!) וכל מיני כאלו...

• הוסף לסימניות
יפה מאד! לא זוכרת איפה ראיתי, אבל כן זוכרת שבמגזין זה התקבל מקסים מקסים!!! (במיוחד נפסתי על האחרונה..)

• הוסף לסימניות
תמונות ממש יפות!
לאיזה מגזין זה?

• הוסף לסימניות
רואים את ההשקעה! אהבתי במיוחד בתמונות את האובייקט המשלים. זה כבר מקפיץ את הרמה.
ועושה את התמונה ליותר מענינת.

לגבי חוו"ד-
אז את הראשונה בנית את רכיבי הצילום באופן שמתאים לצילום מאוזן לא למאונך יש הרבה ספייס למעלה.
השניה צבעים יפיפים ומגוונים. אבל הכלי שבצד ימין גדול מדי ותופס את העין ביחס לעוגות הקטנות.
כדאי להתאים בפורפורציה.
השלישית צולם מגבוה מדי וכמו שהעירו האלכסון לא עושה את זה טוב. הטיפ בצילום מזון הוא לצלם טיפה מגובה לא אלכסוני באופן קיצוני. או מלמעלה ממש.
הרביעית חשוכה והעוגיות שבאות כאובייקט משלים הייתי שם בצד ימין-מתאים יותר.

הרבה הרבה הצלחה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה