צילומי מזון

• הוסף לסימניות
כשאני מצלמת ארועים אני אוהבת לתפוס גם מהצד הזה..איך?

קבצים מצורפים

• DSC_7958.jpg
    1.9 MB · צפיות: 38
  • DSC_7163.JPG
    2.6 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
טעים מאוד למה לא אהבנו?
:)

• הוסף לסימניות
לפעמים הבאות
עקבי אחר כמות הצילצולים שיש לך, בתור לא צלם אין לי מה להגיד כל כך כי אני לא מבין בצילום אבל כן התמונות יפות
דבר שני היות וזה פורום שיש בו הרבה אנשים תצטרכי כותרת קצת יותר מושכת, האנשים שגולשים פה לא שונים מאחרים ולכן פרסום עובד גם פה :)

• הוסף לסימניות
מדהים יפה!!! התמונה השניה על רקע שחור היהתה לדעתי יפה יותר..
אבל זה אחד אחד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;687542:
לפעמים הבאות
עקבי אחר כמות הצילצולים שיש לך, בתור לא צלם אין לי מה להגיד כל כך כי אני לא מבין בצילום אבל כן התמונות יפות
דבר שני היות וזה פורום שיש בו הרבה אנשים תצטרכי כותרת קצת יותר מושכת, האנשים שגולשים פה לא שונים מאחרים ולכן פרסום עובד גם פה :)

לא העלתי כדי להתפרסם.. חשבתי לקבל חוות דעת מקצועית על הצילום..התאורה הצבעים התמונה בכלל
לא בחרתי את הרקע או המיקום זה פשוט היה מונח בבר....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדוה זגורי;687633:
לא העלתי כדי להתפרסם.. חשבתי לקבל חוות דעת מקצועית על הצילום..התאורה הצבעים התמונה בכלל
לא בחרתי את הרקע או המיקום זה פשוט היה מונח בבר....

לא התכוונו שאת רוצה להתפרסם!
אלא שתהיה כותרת מושכת כדי שאנשים ירצו והתלהבו וימשכו להכנס לאשכול הזה.!!!! הבנת??
ובקשר לצבעים של הרקע, הבנתי לבד שלא את בחרת וסתם התחשק לי להגיד שככה היה יותר יפה.;) לא להפגע... זה יפה מאד!! התמונה הראשונה משו לא רגיל. והחדות של התמנוות !!! מקסים.

• הוסף לסימניות
וואו, זה יותר מדי חי ;)(ועוד לפני ארוחת ערב :eek:)
בקיצור, ישר לספר מתכונים :)

• הוסף לסימניות
הייתי מצלמת מזוית נותנת עוד קומפוזיציה שיראו אפילו עוד כמה.
להתמקד על גביע אחד זה יפה מוצלח ולא מקצועי.
וכמובן העלית לי את הרוק....מ..טעים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה