דרוש מידע צילומי ניו בורן

• הוסף לסימניות
משהי מכירה אולי צלמת טובה שעושה צילומי ניו בורן באזור המרכז במחיר זול? (אני מתכוונת משהי באמת זולה ולא סתם משהי מהאנשי קשר)
אשמח לקבל חוות דעת. לא אכפת לי גם משהי מתחילה עם המלצות כמובן וביצועים איכותיים.

• הוסף לסימניות
יש אחת תמר ולס,
היא מתחילה אבל יש לה את זה בגדול, והיא עשתה לי תמונות מדהימות!!!
הטלפון שלה הוא:0527113308

• הוסף לסימניות
[---

• הוסף לסימניות
.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קופצת גם.
אני רוצה מישהי זולה, לא אכפת לי מתחילה אבל טובה.
שתגיע אלי הביתה, ברמות ירושלים.
הבן שלי כבר בן שלושה שבועות. האם אפשר עוד לעשות צילומים?

• הוסף לסימניות
קופצת גם.
אני רוצה מישהי זולה, לא אכפת לי מתחילה אבל טובה.
שתגיע אלי הביתה, ברמות ירושלים.
הבן שלי כבר בן שלושה שבועות. האם אפשר עוד לעשות צילומים?
שאלתי אחת מאוד טובה והיא טוענת שעשתה צילומים גם בגיל חודש. (הכל תלוי בתינוק)
אם זה עדיין רלוונטי עבורך, מצרפת לך כאן את הפרטים שלה:
תמר יונה: 0548561613

• הוסף לסימניות
ולמי שמעוניינת יש גם קצת דוגמאות.
המחיר שלה ממש יפה.
ממליצה בחום

קבצים מצורפים

• תמר יונה ניו בורן.pdf
    KB 175.4 · צפיות: 177

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה