התייעצות צילומי סמאש קייק- השראות טיפים ועצות

• הוסף לסימניות
אני רוצה בעז"ה בקרוב לצלם סמאש קייק בבית לתינוק מתוק
רציתי לשמוע עצות, רעיונות ייצירתיים וטיפים בנושא (אני יודעת שכדאי מול חלון, תאורה חזקה, לרדת לגובה של התינוק וכו אבל אני ישמח ליותר מזה) ואשמח להשראות אם תוכלו להעלות לכאן תמונות בעיקר של בנים ואם יש לכם אולי תמונות של צילומים בצבעי החום-שמנת- קרם אני אשמח
רציתי לדעת באיזה עדשה כדאי יותר להשתמש 50ממ או 85ממ (מצלמת RP)?
אם למישהי יש אמבטיה לצילומים באזור ירושלים שמשכירה בזול אני ממש אשמח לעידכון תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לצילום בתוך הבית מתאים יותר עדשה 50mm

• הוסף לסימניות
ממליצה לך על עדשת 50 היא עדשה מעולה לצילום בתוך בית !
במיוחד עם RP
לגבי תאורה - את יכולה שהיא תהיה צדדית?
זאת אומרת מהצד של המצולם ולא ממול
מצרפת לך דוגמא
צילום שיפי 0548517049 (22).jpg

התאורה מגיעה מהצד ומתקבלת יפה על הפנים , נותנת עומק.
כמובן צריך לעשות את זה בשעות שיש תאורה טובה וחזקה אצלכם בבית .

מבחינת סמאש קייק , לא ללחוץ על הילד לגעת בעוגה, וכדאי לתת לו לטעום מהקצפת כמה דקות לפני .
בהצלחה רבה!

אגב- יש פה את קהילת הצלמים קהילה נרחבת של מלא צלמות אלופות שיוכלו לעזור לך

• הוסף לסימניות
אגב מה עדיף לעשות על שולחן או על רצפה?

• הוסף לסימניות
רצפה יותר בטיחותי בטוח
וגם יותר נח

• הוסף לסימניות
תודה משום מה חשבתי שעדשה 85 יותר איכותית
היא בהחלט יותר איכותית
אבל תלוי מה הצורך
בדכ בבית רגיל אין מרחבים כמו בחוץ
ואין כל כך הרבה ללכת אחורה, בשביל לקבל פריים רחב
וגם - שצילומי סטודיו / פנים לרב פחות משתמשים עם עומק שדה

• הוסף לסימניות
1760046627524.png

את צריכה קודם להירשם כצלמת לכאורה

• הוסף לסימניות
כן אבל אני רוצה שיהיה עומק שדא ויטשטש לי תרקע... לא
בתמונות סטודיו, עומק השדה פחות רלוונטי, זה רלונטי יותר לצילומי חוץ
בשביל ה85 צריך יותא מרחב כדח לתפוס מרחק מהמצולם, וזה פחות נח בתוך ביתלכל עדשה יש את השימושים המתאימים לה, במקרה הזה 85 היא עדשה צרה ואלופה לצילומי חוץ, ה50 היא עדשה רחבה ויותר ומתאימה לצילומי פנים.

• הוסף לסימניות
כמה עולה בערך עדשה של 50?

• הוסף לסימניות
תלוי לאיזה מצלמה ואיזה צמצם
הסטנדרטית משהו כמו 900 ש"ח..

• הוסף לסימניות
אמרו לי שכדאי לשים אורות ופנסים אבל לא לשים מול הפנים של התינוק כדי שלא יסנוור אז איפה לשים?

• הוסף לסימניות
בשביל מה אורות ופנסים ?
תאורה טבעית הכי יפה ..

• הוסף לסימניות
ראיתי שכתבו לשים אורות כי תאורה בייתית לא מספיק במיוחד שהחלון לא מספק מלא אור...

• הוסף לסימניות
יש לך חלון גדול ?

• הוסף לסימניות
במצב כזה מומלץ להוסיף פלאש
ולא אורות ופנסים .. [למרות שזה יכול להיות מאוד אומנותי, אבל זה תחום בפני עצמו]

• הוסף לסימניות
אין לי פלאש אבל בגדול הבית מואר טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה