תנו לי ביקורת צילומי רחוב - פורים בירושלים

• הוסף לסימניות
צילומי רחוב הם אחד התחומים האהובים עלי ביותר.
ומה יכול להיות מעניין יותר מצילומי רחוב בפורים? ועוד בירושלים?
מטבע הדברים, אף פעם לא יכולתי לצאת ולצלם בפורים עצמו...
אבל השנה הוזמנו לסעודה באיזור שחייב אותנו ללכת ברגל דרך הרחובות הכי מעניינים בירושלים!:D
לא שבאמת היתה לי פניות לצלם תוך כדי הליכה עם ילדים מחופשים, משלוחי מנות ושאר פקלאות...
אבל ניסיתי...

AREV0006-Enhanced-NR.jpg
AREV0007-Enhanced-NR.jpg
AREV0008.jpg
AREV9974.jpg
AREV9977.jpg
AREV9986.jpg
AREV9988.jpg
AREV9989.jpg
AREV9990.jpg
AREV9992.jpg

• הוסף לסימניות
האופנוע עם המיני מאוס...
הבחור על הרכב...
אילו תפיסות!
חזק!!!

• הוסף לסימניות
וואו ממש אוירה!
אחלה תפיסות אלופה!

• הוסף לסימניות
אוירה פורימית
תפיסות מוצלחות

• הוסף לסימניות
יואוווו!!
איזה כיף לראות כאלה תמונות...
אני גרה בעיר חילונית ותמונות כאלה זה פשוט חוויה!!
חבל שאני לא רואה את זה גם כאן אצלנו בעיר....

• הוסף לסימניות
יאאא, איזה יופי. תמונות ותפישות מאוד מוצלחות.
נראה בחלק מהתמונות שהתמונות מעט לא מיושרות. ממליץ לנסות הן בשלב הצילום או בעיבוד ליישר מעט.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יאאא, איזה יופי. תמונות ותפישות מאוד מוצלחות.
נראה בחלק מהתמונות שהתמונות מעט לא מיושרות. ממליץ לנסות הן בשלב הצילום או בעיבוד ליישר מעט.
בהצלחה.
תודה על ההערה הצודקת! עכשיו שמתי לב יותר,
אבל בחלק מהתמונות - הזוית העקומה בכוונה - כדי להעביר קצת את אווירת הפורים המסחררת...
את התמונה הראשונה למשל - סובבתי עוד קצת בעריכה, יכול להיות שהייתי צריכה לסובב עוד קצת כדי שיהיה בולט שזה בכוונה...

• הוסף לסימניות
ואוו איזה אווירה
תפיסות מושלמות~

• הוסף לסימניות
ואווו !!!!!
העברת את האווירה בתמונות בצורה מושלמתתת!!!
אלופה

• הוסף לסימניות
ממש תמונות שמעבירות את האוירה והחויה!

• הוסף לסימניות
מהמם אלופה! הפתיע אותי כמות המבוגרים המחופשים חח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו נתניה,
תמונות יפיפיות, שמשדרות את האוירה בצורה מושלמת!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה