צילמתי לעיתון באנגלית.

• הוסף לסימניות
איך הקומפוזיציה? הצבעים? החיתוכים? התאורה?
רוצה להתקדם...

קבצים מצורפים

• יין רימונים.jpg
    2.9 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
העמדה יפה,
חיתוך - לא אהבתי, זה נראה כמו חיתוך בטעות...

• הוסף לסימניות
יפה!
החיתוך של הבקבוק- בכוונה?
את הכוס השוכבת הייתי מטה מעט לצד

• הוסף לסימניות
העמדה יפה כפי שציינו כבר.

חסר חדות, החיתוך של הבקבוק לא היה כ"כ מפריע לי אבל יחד עם זה שחלקו העליון ממש בקצה התמונה זה לא נעים לעין. (הוא גם קצת עקום)

יש בהחלט צורך בעיבוד נוסף, הצבעים נראים כמו תמונת בסיס לפני עיבוד.

• הוסף לסימניות
חיתוך הבקבוק מיותר לגמרי וגורע
נראה כמו חיתוך לצורך חיתוך
:)

• הוסף לסימניות
אהבתי את הקומפוזיציה של הכוס נופלת
יחד עם זאת, הסידור האחורי שבו הכוס מוצמדת לבקבוק מאד
הפריע לי בעין. גם הוורד שמתחבא מאחור יוצר בלגן.
צמצם פתוח היה נותן יותר עומק שדה שהיה מביא מיותר טשטוש.
לפי דעתי הפוקוס היה צריך להיות על הרימונים שנופלים מהכוס מקדימה.
הייתי גם מנסה לעשות רקע לבן לגמרי ובלי המפה. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;741613:
צמצם פתוח היה נותן יותר עומק שדה שהיה מביא יותר טשטוש.

התכוונת עומק שדה רדוד יותר.. (פחות עומק שדה)

יותר עומק שדה - טווח פוקוס גדול יותר.
תופעה נפוצה לקרוא ל׳טישטוש הזה ברקע׳ - ׳עומק שדה׳
אני שומע הרבה את הבקשה ׳תצלם תמונה של ׳עומק שדה׳..
בכל תמונה יש עומק שדה כלשהו, ככל שהעומק עמוק כך שדה הפוקוס יכיל יותר שטח בתמונה, ככל שהוא רדוד יותר כך טווח הפוקוס יצטמצם והשאר יהיה מטושטש.

• הוסף לסימניות
הלבן של הקיר לא ממש לבן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIRIBZ00;748431:
הלבן של הקיר לא ממש לבן

מה גורם לך לחשוב שהיתה כוונה לעשות אותו לבן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה