צילמתי על הצד...

• הוסף לסימניות
שלום,
אני לא צלמת. אני אמא שצילמה את הבת שלה לוידאו במצלמת קנון פשוטה. ורוצה לעשות מזה מצגת. אלא ש"ברוב נסיוני" צילמתי וידאו כשהמצלמה "על הצד" וגם הודאו עכשיו מופיע כשהוא על הצד. האם יש אפשרות להפוך (כמו שהופכים תמונות) או שאבוד לי ואצטרך לעשות הכל מחדש.
תודה לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי בבעיה זו ושאלתי משהי שמלמדת את תוכנת פרימייר והיא אמרה שאין מה לעשות אי אפשר להפוך ....בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות בתוך תוכנת עריכה לסובב את הוידיאו רק שהוא היה מלבן לגובה ולא לרוחב דבר שישאיר שוליים שחורים
אלא אם תכניסי את הויידיאו בתוך מסגרת וכד'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;578703:
יש אפשרות בתוך תוכנת עריכה לסובב את הוידיאו רק שהוא היה מלבן לגובה ולא לרוחב דבר שישאיר שוליים שחורים

באמת ,לא ידעתי ששאלתי אמרו לי חד וחלק שאין שום אפשרות להפוך...אנסה את מה שאמרת
תודה.

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם יוליד ושם יש אפשרות כזו אני מאמינה שבפרימייר קל וחומר

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי לך לשאול בפורום עריכת וידאו כי שם ידעו יותר טוב לענות לך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;578703:

תחת איזו הגדרה? חיפשתי ולא מצאתי. ניסיתי movie marker של וינדו

• הוסף לסימניות
גם במובי מייקר אפשר.
זה נמצא באחד האפקטים
כתוב 90 מעלות.. משהו כזה.
וק"ו שבכל תוכנת עריכה אחרת אפשר להפוך לסובב להקטין להגדיל, מה שרוצים. השמים הם הגבול..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעליקה;578677:
שלום,
אני לא צלמת. אני אמא שצילמה את הבת שלה לוידאו במצלמת קנון פשוטה. ורוצה לעשות מזה מצגת. אלא ש"ברוב נסיוני" צילמתי וידאו כשהמצלמה "על הצד" וגם הודאו עכשיו מופיע כשהוא על הצד. האם יש אפשרות להפוך (כמו שהופכים תמונות) או שאבוד לי ואצטרך לעשות הכל מחדש.
תודה לכל העוזרים.

אפשר לסובב את המסך ב90 מעלות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;578779:
אפשר לסובב את המסך ב90 מעלות :)

זה נכון,
יש לי כזה מסך וזה לא רע בכלל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;578748:
גם במובי מייקר אפשר.
זה נמצא באחד האפקטים
כתוב 90 מעלות.. משהו כזה.
וק"ו שבכל תוכנת עריכה אחרת אפשר להפוך לסובב להקטין להגדיל, מה שרוצים. השמים הם הגבול..

הצלחתי באחד האפקטים. תודה.
אלא שהתמונה התרחבה. יש מה לעשות???

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי במובי מייקר זה באמת מורח את ההסרטה
אבל בכל תוכנת עריכה ניתן לעשות זו.
ואם דברת על פרימייר זו אחת האפשרויות הבסיסיות שלו!
כמובן שישארו שוליים שחורים כפי שנאמר לעיל...
בהצלחה!!!
זה לא מסובך כל כך...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעליקה;578795:
הצלחתי באחד האפקטים. תודה.
אלא שהתמונה התרחבה. יש מה לעשות???

עד כמה שאני יודעת
השכבה הראשונה יכולה להימרח
בשכבה נוספת שניה שלישית וכו' זה לא משנה פרופורציות ואז כמו שאמרתי את יכולה להכים מסגרת ובתוכה להכניס וידיאו.
אני מעלה סתם כיוון כמובן שאת יכולה לבד להכין מסגרת איך שלך נוח ולהכניס וידיאו ואז השוליים השחורים לא מפריעים

קבצים מצורפים

• 111.wmv
    KB 68.8 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה