צילמתי על הצד...

• הוסף לסימניות
שלום,
אני לא צלמת. אני אמא שצילמה את הבת שלה לוידאו במצלמת קנון פשוטה. ורוצה לעשות מזה מצגת. אלא ש"ברוב נסיוני" צילמתי וידאו כשהמצלמה "על הצד" וגם הודאו עכשיו מופיע כשהוא על הצד. האם יש אפשרות להפוך (כמו שהופכים תמונות) או שאבוד לי ואצטרך לעשות הכל מחדש.
תודה לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעליקה;578745:
שלום,
אני לא צלמת. אני אמא שצילמה את הבת שלה לוידאו במצלמת קנון פשוטה. ורוצה לעשות מזה מצגת. אלא ש"ברוב נסיוני" צילמתי וידאו כשהמצלמה "על הצד" וגם הודאו עכשיו מופיע כשהוא על הצד. האם יש אפשרות להפוך (כמו שהופכים תמונות) או שאבוד לי ואצטרך לעשות הכל מחדש.
תודה לכל העוזרים.
כל תוכנת עריכה יש את האופציה לסדר את זה ....
אבוד זה לא רק קצת עבודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelcooen;578773:
כל תוכנת עריכה יש את האופציה לסדר את זה ....
אבוד זה לא רק קצת עבודה

ניסתי לחפש את ההגדרה לזה בmovie maker של ווינדו. לא מצאתי. אם תכווני אותי - יעזור לי.
תודה

• הוסף לסימניות
מראה אופקית

תסתכלי באפקטי וידאו מראה אופקית או מראה אנכית
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה