דרוש מידע צימרים באזור נתניה

• פותח הנושא mfr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת צימר מוצלח לזוג, עם פרטיות מוחלטת (בעלים שיסכימו לסגור את המתחם ל-2)
לאזור ניסן.
אם יצא לכם להיות בצימר טוב ומפנק, עם חצר גדולה ומזמינה, ג'קוזי גדול, בריכה - עדיף, וגם מקום לתינוק (מיטת תינוק בלבד)
אשמח אם תשלחו קישור. (לראות תמונות להתרשמות)
תשלום - באזור 500 +- ללילה (אמצע שבוע)
עדיף לי באזור נתניה.

אשמח מאוד עם כל תשובה!

• הוסף לסימניות
אם לא חשוב דוקא בנתניה אנחנו היינו בחשמונאים בצימר עם ג'קוזי ובריכה פרטית סגורה הרמטית גדולה [הוא נותן אותה לשעתיים ביום למי שנצמא בצימר] חצר יפה מאד עם כמו נחל קטן שעובר בין העצים מקום מהמם והוא לא לקח הרבה כסף [לפני כמה שנים הוא לקח לנו 350 ללילה בתקופת אב] הנקודה היא שיש לו 3 צימרים אבל יתכן מאד שבהתראה קצרה הוא יסכים לסגור את שאר הצימרים בתוספת קצת כסף.

• הוסף לסימניות
צימר בודד במושב פורת, 10-15 דק מנתניה (ליד קדימה / תל מונד)
חדש, נקי מאוד, גדול ומרווח, אפשר להגיע עם תחבורה ציבורית מנתניה / בני ברק
054-8590909

קבצים מצורפים

• img_5062.jpg
    2.9 MB · צפיות: 186
  • img_5185.jpg
    3.3 MB · צפיות: 156
  • img_5157.jpg
    1.9 MB · צפיות: 125
  • img_5204.jpg
    4.6 MB · צפיות: 130
  • הוסף לסימניות
אם לא חשוב דוקא בנתניה אנחנו היינו בחשמונאים בצימר עם ג'קוזי ובריכה פרטית סגורה הרמטית גדולה [הוא נותן אותה לשעתיים ביום למי שנצמא בצימר] חצר יפה מאד עם כמו נחל קטן שעובר בין העצים מקום מהמם והוא לא לקח הרבה כסף [לפני כמה שנים הוא לקח לנו 350 ללילה בתקופת אב] הנקודה היא שיש לו 3 צימרים אבל יתכן מאד שבהתראה קצרה הוא יסכים לסגור את שאר הצימרים בתוספת קצת כסף.
איך קוראים לצימר?
נראה לי היינו שם
ומנסים להזכר:rolleyes:
מקום נקי יפה עם תאורה יפה בלילה??

• הוסף לסימניות
אם יש לכם גם צימר בצפון שהייתם ונהנתם - גם יעזור לי.
אני מחפשת מקום עם המלצות. לא יקר אבל שווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה