- הוסף לסימניות
מחפשת צימר לזוג, באזור ירושלים.
אשמח לשמוע ממי שכבר היה ונהנה
תודה רבה מראש
אשמח לשמוע ממי שכבר היה ונהנה
תודה רבה מראש
נכתב ע"י ov;979297:יש באזור בית שמש במושב תרום.
"מקסים"
אם האזור מתאים לך, אכתוב לך יותר פרטים
אשמח לשמוע פרטים על שני המקומותנכתב ע"י תלמידים;979302:אני שמעתי על וילה בסגנון עתיק, עם בריכה ועוד באיזור לטרון.
לפני כשנה היו שם משפחה עם מס' זוגות עם ילדים, כולם מאד נהנו.
אם זה נשמע מתאים, אברר פרטים מדוייקים יותר.
נכתב ע"י יואל 10;979383:יש צימרים מקסימים עם ג'קוזי עם נוף עוצר נשימה במושב בית מאיר
נכתב ע"י גרפקליק;980529:כמדומני קוראים להם צימרי הטבע - משפחת כהן
יש להם 3 בקתות עם גקוזי הם קוראים בשמות גפן תאנה וכדו'
יש גם מסולו הליכה מקסים שמגיע לחצר
נוף מדהים ופרטיות
אני לא מוצא את המספר שלהם
נכתב ע"י תלמידים;979302:אני שמעתי על וילה בסגנון עתיק, עם בריכה ועוד באיזור לטרון.
לפני כשנה היו שם משפחה עם מס' זוגות עם ילדים, כולם מאד נהנו.
אם זה נשמע מתאים, אברר פרטים מדוייקים יותר.
בחוברת ל דאצה כתוב צימרי הטבע בבית מאיר- 0526186825, 02-5346133נכתב ע"י גרפקליק;980529:כמדומני קוראים להם צימרי הטבע - משפחת כהן
יש להם 3 בקתות עם גקוזי הם קוראים בשמות גפן תאנה וכדו'
יש גם מסולו הליכה מקסים שמגיע לחצר
נוף מדהים ופרטיות
אני לא מוצא את המספר שלהם
נכתב ע"י משי 1;980748:איך מגיעים מירושלים למושב תרום (ליד בית שמש), ללא רכב?...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים