אפשר מספר?וילה C מושב אביבים - מפנק במיוחד!
בריכה מדהימה בתוך הצימר, סאונה יבשה, חצר מדהימה - מנגל, ועוד ועוד...
ואני אשמח להמלצה על מקום גדול יותר - 9-10 חדרים סגורים, כ-60 מיטות (פחות או יותר..)
בכל הארץ..
מתחם חוויתי ובטיחותי לילדים, עדיפות למושב אבל לא הכרחי
מקום חרדי או דתי, לא חילוני
ולא יקר!! עד 5000 ללילה...
ניסינו כבר לבדוק המון מקומות ועוד לא מצאנו
המון תודות!
אשמח לקבל מספר טלפוןוילה C מושב אביבים - מפנק במיוחד!
בריכה מדהימה בתוך הצימר, סאונה יבשה, חצר מדהימה - מנגל, ועוד ועוד...
ואני אשמח להמלצה על מקום גדול יותר - 9-10 חדרים סגורים, כ-60 מיטות (פחות או יותר..)
בכל הארץ..
מתחם חוויתי ובטיחותי לילדים, עדיפות למושב אבל לא הכרחי
מקום חרדי או דתי, לא חילוני
ולא יקר!! עד 5000 ללילה...
ניסינו כבר לבדוק המון מקומות ועוד לא מצאנו
המון תודות!
לאח שלי יש צימר מקסים בעתיקה, חדר שינה + היי רייזר בסלון, לא יודעת אם פנוי השבתיש למישהו אולי בצפת, 4 מיטות לשבת הקרובה??!
תודה!הייתי מציעה לך לבדוק באיזור ערד או רכסים.
נראה לי שזה האזורים המתאימים למצוא וילות ענקיות ולא יקרות.
בהצלחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים