נכתב ע"י credit;990690:מחפשת צימר במירון 4-5 מיטות לשבת לג בעומר, מישהו יכול לתת לי מושג במחירים, מה יקר ומה סטנדרט... וכן על הדרך אם יש למישהו מידע על מקום פנוי לאנשי הרגע האחרון
תודה מראש!
נכתב ע"י a26955;990705:חדר במירון לשבת ל"ג בעומר הם נותנים רק מיום חמישי ועד מוצאי ל"ג בעומר.
אני שאלתי עד דירה של 2 מיטות הם רוצים 5000 ש"ח
בדירה משפחתית יוצא כל מיטה בסביבות 1250 ש"ח לימים הנ"ל.
לפני מה שהבנתי כמעט כולם לוקחים את המחיר הזה.
שאלתי לכמה וכולם מבקשים בסביבות המחיר הזה +-
נכתב ע"י credit;990707:מחיר ללילה, ז"א משישי עד מוצ"ש בלבד, יש למישהו?
נכתב ע"י רמז;990710:אין מצב הם נותנים רק לשלוש לילות, כפי הידוע לי.
נכתב ע"י תילתן;990716:יותר זול ופשוט לקבל חדר במלון המלך דוד בירושלים ממיטה שבורה בשבת ל"ג בעומר במירון.
הדברים הטובים מוזמנים הרבה זמן מראש.
האפשרות היחידה כרגע אם מדובר על לילה אחד, לישון על ספסל בציון ולאכול בהכנסת אורחים...![]()
נכתב ע"י GRN;990717:למה לא לשכור דירה בצפת או בטבריה?
נכתב ע"י דאבל אימפקט;990726:רק אני חושבת שכל העסק הזוי? לשלם כ"כ הרבה ולהדחס כ"כ הרבה? למה לא ליהנות מהתמונות של צלמי הפורום יום אח"כ? וסליחה מראש...![]()
נכתב ע"י credit;990723:חשבנו על זה אבל להגיע משם למירון במוצ"ש נראה לי הזוי.
נכתב ע"י סטודנטית;990732:להגיע מצפת למירון במוצ"ש זה ממש לא נורא!
נכתב ע"י סטודנטית;990732:להגיע מצפת למירון במוצ"ש זה ממש לא נורא!
נכתב ע"י yaffab;990733:אם יוצאים מיד במוצאי שבת אפשר עדין להגיע בצורה סבירה.
ועל תוותרו על התענוג, אני עדין חולמת על שבת במירון.
מקוה שיום יבוא ואגשים אותו...
לתומי חשבתי שלמירון מגיעים בשביל להתפלל...רק אני חושבת שכל העסק הזוי? לשלם כ"כ הרבה ולהדחס כ"כ הרבה? למה לא ליהנות מהתמונות של צלמי הפורום יום אח"כ? וסליחה מראש...
נכתב ע"י credit;990739:לא מוותרים ולא מתייאשים, מי שלא חווה לא יודע מה הוא מפסיד.
למירון מגיעים בשביל להתפלל ויש לך 365 יום בשנה. לא חייב כשצפוף וחנוק ופחות צנוע. וחוץ מזה שאפשר להדליק לצדיק נר בבית ולהתפלל. אבל הרי זה לא הדיון לא..?נכתב ע"י PBיסטית;990793:לתומי חשבתי שלמירון מגיעים בשביל להתפלל...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים