דרוש מידע צימר בצפון

• הוסף לסימניות
מחפשת צימר שמתאים לזוג + 5 ילדים, אבל יש לי דרישות:
שיהיה צימר בודד, או לפחות עם חצר פרטית ולא משותפת לכל הצימרים במתחם, שתהיה חצר גדולה עם אטרקציות לילדים (טרמפולינה, נדנדות, ערסלים וכו'), שיהיה ביישוב שומר שבת חובה! וצימר בגודל נורמלי, עם פינת אוכל נורמלית.
יש חיה כזאת?

• הוסף לסימניות
ביבניאל.
יש את תמר בצמרת
בבעלות חרדית,
אבל הבנתי שהיישוב מעורב ויש שם חילולי שבת, אני מחפשת מקום שלא ייווצר מצב שהשכנים ליד ידליקו מוזיקה קולנית או יעשו מנגל באמצע השבת. אם זה לא כך אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת להגיד לך פרטים מדויקים
אבל לדעתי באזור הזה של הצימר רובו חרדים, מה גם שהוא מקום די מבודד.
את יכולה לשאול אותם - אם באזור שלהם יש חילולי שבת.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת להגיד לך פרטים מדויקים
אבל לדעתי באזור הזה של הצימר רובו חרדים, מה גם שהוא מקום די מבודד.
את יכולה לשאול אותם - אם באזור שלהם יש חילולי שבת.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תחפשי במירון, שם יהי לך שקט בשבת

• הוסף לסימניות
בבר יוחי!
ב"שכונה החדשה"
יש שם ממש מעט
נאלם לי המספר
תכתבי ב'גוגל' צימר בר יוחי ותתקשרי למשהוא
ותשאלי אותו על אפשרות עם כל הציפיות שלך
גם אם אין לו
הוא יפנה אותך לחברו..

• הוסף לסימניות
היינו פעם בספסופה.
מקום מהמם
לא הכי חרדי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה