עזרה צימר ליד בית החולים רמב"ם

• הוסף לסימניות
אנחנו צריכים לשהות במשך יומים באיזור בית החולים רמב"ם בחיפה
אשמח מאוד לקבל מידע על צימר באיזור שאפשר לשכור משהו שיהיה על חוף הים עם נוף לים [כמובן לא מול חופים מוכרזים]
בנוסף איזו שכונה נקראית המיקום של בית החולים?
האם יש בשכונה או באיזור בית הכנסת? או שכולו איזור חילוני?
אשמח על כל עזרה וטיפים על המקום
[אנחנו רוצים דוקא צימר ולא מעונינים בדירות אירוח שם]

• הוסף לסימניות
יש ארגון חסד שיש לו דירות ממש באזור
תנסו לשאול אנשים מחיפה

• הוסף לסימניות
בת גלים זו השכונה הכי צמודה לבית החולים?
האם יש שם בית כנסת באיזור?
בת גלים זה השכונה של בית החולים.
זה לא שכונה דתית בכלל
בית כנסת הסיכוי הכי גדול זה למניינים בתוך רמב''ם עצמו (אין לי מושג מה יש שם)

• הוסף לסימניות
כמה זמן הליכה מ
בת גלים זה השכונה של בית החולים.
זה לא שכונה דתית בכלל
בית כנסת הסיכוי הכי גדול זה למניינים בתוך רמב''ם עצמו (אין לי מושג מה יש שם)
כמה זמן הליכה זה מבת גלים לבית החולים?
או שיש מקום עם בית כנסת יותר קרוב לבית חולים
אני פשוט לא מכיר את האיזור הזה בכלל

• הוסף לסימניות
כמה זמן הליכה מ

כמה זמן הליכה זה מבת גלים לבית החולים?
או שיש מקום עם בית כנסת יותר קרוב לבית חולים
אני פשוט לא מכיר את האיזור הזה בכלל
כתבתי לך שזה השכונה של הבית חולים זה שכונה גדולה. הבית חולים נמצא בשכונה. אז יש מקומות שזה דקה הליכה ויש מקומות בשכונה שאני מאמין שרבע שעה לפחות

• הוסף לסימניות
שלוש דקות הליכה מבית החולים יש את ישיבת צאנז, שמלבד המניינים בישיבה עצמה יש מניינים בבית הכנסת שבבניין הישיבה (יש אפילו מקוה).
ביציאה ממתחם בית החולים חוצים את פסי הרכבת לכיון רחוב יפו, בצומת הרחובות יפו ורוטשילד ממשיכים קצת פנימה על רחוב רוטשילד, ובפניה הראשונה שמאלה יש לכם את רחוב תל אביב. הבנין השלישי מתחילת הרחוב הוא הבנין של הישיבה.

• הוסף לסימניות
שלוש דקות הליכה מבית החולים יש את ישיבת צאנז, שמלבד המניינים בישיבה עצמה יש מניינים בבית הכנסת שבבניין הישיבה (יש אפילו מקוה).
ביציאה ממתחם בית החולים חוצים את פסי הרכבת לכיון רחוב יפו, בצומת הרחובות יפו ורוטשילד ממשיכים קצת פנימה על רחוב רוטשילד, ובפניה הראשונה שמאלה יש לכם את רחוב תל אביב. הבנין השלישי מתחילת הרחוב הוא הבנין של הישיבה.
תודה על התשובה המפורטת
ישיבת צאנז גם נמצאת בשכונת בת גלים או שזה כבר בשכונה אחרת?
אתם יודעים אולי על צימר באיזור להשכרה?
כל מידע יעזור לי

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת
כל מידע יעזור לי
בית החולים נמצא ממש בקצה של בת גלים, וישיבת צאנז נמצאת בגבול של שכונה הנקראת 'קרית אליהו'. מדובר בכביש ראשי אחד שצריך לעבור ואתה נמצא שם.
אני לא יודע על צימרים (בגדול, שתי השכונות, גם בת גלים וגם קרית אליהו, הם שכונות של בניני רכבות - שיכוני פועלים בשפת העם...), לא חושב שיש סיכוי גדול לצימר.
אם אתה מעונין, יש בקרית אליהו יהודי חב"דניק בשם יוסי ליפש שמחזיק מלונית לטובת יהודים שצריכים לשהות בקרבת הבית חולים, וחוצמזה יש ל'מפעל חסד' דירת אירוח שם באיזור.

• הוסף לסימניות
בית החולים נמצא ממש בקצה של בת גלים, וישיבת צאנז נמצאת בגבול של שכונה הנקראת 'קרית אליהו'. מדובר בכביש ראשי אחד שצריך לעבור ואתה נמצא שם.
אני לא יודע על צימרים (בגדול, שתי השכונות, גם בת גלים וגם קרית אליהו, הם שכונות של בניני רכבות - שיכוני פועלים בשפת העם...), לא חושב שיש סיכוי גדול לצימר.
אם אתה מעונין, יש בקרית אליהו יהודי חב"דניק בשם יוסי ליפש שמחזיק מלונית לטובת יהודים שצריכים לשהות בקרבת הבית חולים, וחוצמזה יש ל'מפעל חסד' דירת אירוח שם באיזור.
יש באזור של שפרינצ'ק בניינים חדשים על הים ממש
לא יודעת אם יש שם לארוח
של מפעל חסד זה ממש קטנטן...חסד עצום למי שצריך לשינה, אבל פחות לפינוק

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת
כל מידע יעזור לי
באתר AIRBNB ראיתי כמה כאלה באזור בת גלים.
אבל זה אתר שמיועד לתיירים אז צריך לשים לב לדברים הבאים.
מזוזות.
כלים.
מיקרוגל \ כיריים (יש דרכים להשתמש)
בשבת - מונה מים.

• הוסף לסימניות
יש דירת ארוח של הרב פרץ ממש 2 דק' הליכה דירה ממש מטופחת ויפה עם חדרי ארוח
מביאים שם גם שתיה יוגורטים וכדו' (לפני כ5 שנים)

• הוסף לסימניות
אתם צריכים להיות דווקא במרחק הליכה מבית החולים?
הנסיעה מהשכונות החרדיות (הדר, ויזניץ) לרמב"ם זה סה"כ כ-20 דק' בקו 16
אם זה לא לשבת אפשר למצוא דירה נחמדה בשכונות החרדיות, בויזניץ כמעט לכולם יש נוף מהמם לים וגם בהדר יש להרבה, ושם יש גם בתי כנסת ובתי אוכל וכו'. ולנסוע הלוך חזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה