צימר לשבת

• הוסף לסימניות
מחפשים מקום לשבת ל-2 זוגות.
קוממיות או אולי טבריה.

יש לכם משהו להציע??
מקום מטופח, יפה ולא יקר מדי...

• הוסף לסימניות
אין רעיונות?? :(

פתוחים למקום...(רק שיהיה גישה עם תחבורה ציבורית).

• הוסף לסימניות
לפני שבועיים חזרנו מתפרח.

סוףףףףףףףףףף!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;925833:

סוףףףףףףףףףף!!!!

אפשר פרוט בבקשה??

• הוסף לסימניות
אני הייתי בצימר בטבריה אמנם לא בשבת אבל צימר מהמם, יש שם 2 יחידות נקי ומטופח ברמות, אני יכולה לשלוח לך תמונות או קישור לאתר, ותבדקי אם האזור מתאים לשהיה בשבת, כי זה בטבריה עילית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;925833:

סוףףףףףףףףףף!!!!

אשמח מאד לשמוע מחיר ופרטים. גם אנחנו מתענינים אבל במחיר נמוך.

• הוסף לסימניות
אחוזת כינורות, על הכינרת ממש, תבדקו כמה האווירה מתאימה לכם
0525948777

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;925968:
אשמח מאד לשמוע מחיר ופרטים. גם אנחנו מתענינים אבל במחיר נמוך.

תפרח? 250 ש"ח ללילה...

אשמח להמליץ בפרטי

• הוסף לסימניות
אשמח אם תשלחי לי פרטים במייל שבחתימה (האישי שלי מלא)
תודה רבה!
האם המחיר גם לשבתות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה