כללי צימר מפנק במדבר יהודה - לוגו

• הוסף לסימניות
קצת רקע-
הצימר נמצא במצפה יריחו - לב מדבר יהודה.
המקום נקרא שלווה במצפה,
ושם יש צימר שנקרא - הרימון
ויחידת אירוח שנקראת - הדקל.

ומכאן הגיעו המוטיבים שהשתמשתי בהם..

הצבעים השולטים הם כחול - משדר רוגע, שלווה,
חום - משדר טבע, מדבר, צימר, חמימות

הצימר הוא כפרי, אך עם סטייל מפנק.

לגבי הסלוגנים - הלקוח מתלבט בין 3..

אשמח לכל חוות דעת!:)

קבצים מצורפים

• לוגו שלווה במצפה.jpg
    1.2 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הראשון יפה מאוד

מקצועי ומשדר אמינות
השניים יותר ילדותיים לטעמי

• הוסף לסימניות
1. הלוגו עצמו די מעניין אבל אני לא בטוח אם זה טוב יותר מידי סימבולים
אבל- דווקא את הגוםן ספייסר הכי אהבתי כי יש בו רוגע ואוורור

2-3. הסמל שלהם מדהים ובדיוק משרת את המטרה מאוד קשה להחליט
אני חושב שה-3 עדיף

לגבי סלוגן - לא התחברתי לאף אחד מהם

• הוסף לסימניות
מבחינה עיצובית- השלישי הכי מגרה מתאים לדעתי, מגרה מושך, רק הייתי שמה את הפונט של הראשון.
מבחינת הסלוגן- השני בטח לא, הראשון, זה לא סלוגן זה פשוט תיאור הצימר והמיקום שאני מאמינה שיבוא במסגרת הפרסום, השלישי מעניין אבל לא מובן מה הוא בא לשדר, אבל זה נשאיר למומחים בפרסום.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר להציע שדרוג קטן?
ב-3 הרימונים כמעט ולא נראים. וגם לא נכון לדעתי להעמיס כל כך המון אלמנטים בעיגול קטן, מה דעתך להפוך את העיגול לרימון? רק צורנית. בלי הצבע.

• הוסף לסימניות
3 יפה מאוד,
לגבי הסלוגן, לא הבנתי למי זה קרוב.

• הוסף לסימניות
3 הכי יפה. מה דעתך לנסות להוריד את העיגול, ולתת להרים לגלוש לאורך הכתב, זה יתן יותר תחושת מרחב. העיגול מאד מתחם, ומגביל את החופש

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות המחכימות והבונות!

מה אתם אומרים עכשיו?

קבצים מצורפים

• לוגו שלווה במצפה2.jpg
    1.3 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לדעתי 1 הכי מקצועי
האחרים מידיים מצועצעים

• הוסף לסימניות
אהבתי את 3 (של הסט השני) גם הסימבול וגם הצבעים של השם ושל הסלוגן
2- הרימון לא מתיישב יפה, נראה מעופף
1- אפשרות יפה אבל זה לא רק סימבול אחד

• הוסף לסימניות
מאוד יפה,
דווקה אהבתי את הצבעים הקודמים..... של 1 ו2 נראה לי שבשביל לוגו זה מידי הרבה צבעים.
הרעיון של השמש והעצי דקל נראה לי קצת נדוש....
מתוך שלשתם השלישי נראה לי הכי מתאים

• הוסף לסימניות
השלישי הכי יפה, הייתי מחליפה רק את הפונט ממסטיק לספייסר כמו בראשון.

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
הראשון מעניין, השלישי יפה, אבל אולי הכיוון כבר נדוש.

בקשר לשמש, יש שמקפידים לא לצייר שמש שלמה (עגולה)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
הראשון יפה מאוד. אפשר לשלב בין השני לשלישי שההרים יצאו מהמסגרת של הרימון . כדאי להשתמש רק בצבע אחד או שנים כי זה יותר יוקרתי. לשלב את הכיתוב פחות סימטרי לאיור.

• הוסף לסימניות
בסט הראשון השלישי הכי יפה, ובסט השני 2 ו3 מזכירים לי את יטבתה, אני צודקת?

• הוסף לסימניות
הרשאון בשני הסטים יפה אבל לא כ"כ מתאים לצימר לחופשה, זהז משדר אומנות יותר.

• הוסף לסימניות
אותי הכי מושך השני בסט הראשון, למה, כי אלי מדבר יותר הצימר המפנק מאשר מדבר בימי הקיץ החמים, מילא אם זה היה איזה טיול מדברי, אבל אחרי הכל מדובר בצימר שלולא הפינוקים שהוא מציע לא הייתי הולך לשהות במדבר בימים אלו (אולי בימי החורף). אולי התכלת משדר יותר מידי ים שזה ההיפך ממדבר, והשילוב של עצי דקל עם ים לא כל כך מסתדר, והיה עדיף איזה צבע אחר מרענן אולי ירוק כהה (ורוד ???).
לגבי הסולגנים, 'בין י"ם לים הוא רעיון מצוין, אלא שלא ברור מה הוא בא להדגיש כן בלב המדבר. ל'קרוב והרחוק' גם לא התחברתי. ולדעתי הכי היה צריך להגיד כאן את זה שאפילו שנמצאים במדבר מרגישים ליד הים, או משהו דומה שיגרה קצת. אולי 'להביא את האוירה למדבר'

• הוסף לסימניות
מה שמיוחד זה המדבר, להדגיש אותו יהיה טוב
ההרים - יותר מרובעים, בצורה של מצוק, ובצבע אפרפר יותר - יעביר את התחושה של המקום
חום וכחול זה מעולה - אדמה ושמים זה בעיקר מה שיש במדבר
מי שנוסע לצימר כזה זה אנשי מדבר, אנשים שמשוגעים על השקט שיש במדבר, ואוהבים נוף נקי ויבש, מעיין באמצע השממה, ולספור מיליון כוכבים בלילה
אולי "צימר מדברי של אלף כוכבים"? או "חופשה מדברית של אלף כוכבים"?

פשוט "חופשה זוגית מפנקת" וכד' זה לא מספיק מיוחד, יש מלא צימרים בכל הארץ, מפנקים ונעימים לא פחות.

לגבי העיצוב - אני בעד משהו מאוד מדברי, זה ימשוך את הקהל אוהב המדבר
הקומפוזיציה באחרון-אחרון הכי טובה ומתאימה לדעתי,
אבל הדקל עם ההרים והשמש נראה נדוש מדי, מתאים יותר ללוגו של מועצה אזורית ים המלח או משהו
תנסי משהו יותר עמוק
אולי מעיין שבוקע מההר, לא יודעת
ו... לדעתי 3 אייקונים שונים זה מדי הרבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה