דרוש מידע צימר משפחתי מפואר

• הוסף לסימניות
אני מחפשת צימר למשפחה
5 מיטות + לול
חשוב שיהיה מפואר עם חצר גדולה
נשמח לכל מידע
ואם אפשר תמונות

• הוסף לסימניות
איפה הפנטהאוס האם יש מרפסת עם ציוד גן?
אני עוד לא סגורה על תאריך אני קודם מחפשת מקום מוצלח

• הוסף לסימניות
אין פה לאף אחד רעיון של צימרים ברמה?

• הוסף לסימניות
מירון מענין אתכם?

• הוסף לסימניות
מעדיפה יותר קרוב לי-ם

• הוסף לסימניות
אין פה אף אחד שהיה במקום על רמה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע באיזה אתר אפשר למצוא צימר יפה

• הוסף לסימניות
אצולת אירופה
ספסופה (מפרסמים בעמודים האחרונים ביתד)

• הוסף לסימניות
הם לא נותנים רק חלק הם משכירים את כל השטח וזה גדול

• הוסף לסימניות
כנראה אני רוצה שבת הבאה ומעדיפה קרוב כמו בית חלקיה או טלסטון
אבל חשוב לי מאוד שיהיה משהו מיוחד עם חצר טובה ועשירה

• הוסף לסימניות
היי, לא יודעת אם עדיין רלוונטי
אני יכולה להציע לך פנטהאוס מודרני ברמה גבוהה עם מרפסת ענקית נוף מלא לכנרת (קו ראשון)
4 חדרי שינה (1 מתוכם כיחידת הורים)
במרפסת יש שולחן וכסאות ו2 ערסלי ביצה
ממוקם באזור חרדי בטבריה. בנין חדש. קרוב לביכנ"ס
החל מ2500 שח ללילה
0583266533

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה