צימר עם בריכה? לא תודה

בשנה שעברה, הבטחתי לעצמי לפתוח אשכול תזכורת.
עוד לפני שאנשים מזמינים את חופשת הקיץ שלהם.
אם יש לכם ילדים,
בבקשה,
אל תזמינו צימר עם בריכה.
לא, זה לא שווה את זה. נקודה.
אני הייתי עושה איזה פרוייקט פרסום משהו מזעזע כזה שאנשים יפחדו כפשוטו להתקרב לבריכות פרטיות. מספיק נפשות זה גבה.
ולא רק בצימרים גם בבית פרטי, ישובים וכדו'.
זה קצת גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה אבל מנגד חייבים פתרון אמיתי
נכון לגמרי!! החיים שלנו יקרים מכל הנאת רגע.
רוצים ליהנות ממים לכו אתם לבד בלי הקטנטנים המתוקים האלה..
כואב הלב לראות את התמונות החייכניות שלהם לאחר המוות ב"מ. בכוונה כתבתי בלשון קצת כואבת ועצובה..

נערך לאחרונה ב:
אם יש לכם ילדים,
בבקשה,
אל תזמינו צימר עם בריכה.
ממש לא! אפשר צימר עם בריכה עאם יש מנעול בכניסה לבריכה!!! ואם ההורים אחראיים אין שום בעיה!!

@ט תהילה אני אסביר לך למה שאלתי אם לילדים שלך מתנפחים זה תחליף.
פשוט מההודעה שלך (גם הראשונה שהגבתי עליה וגם הודעות אח"כ) הבנתי שאת חושבת שאם יש תחליף אז גם אם צריך להתאמץ להשיג זה עדיף מבריכה, אבל אם אין תחליף- אז נשארים עם בריכה.
אני חושבת שאם אין תנאים בטיחותיים לבריכה אז זה לא משנה אם יש תחליף או לא, פשוט מוותרים על הבריכה.
אולי באכזבה. אבל הבריכה לא תלויה בתחליף שיש או אין. מבינה?

במאמר מוסגר אני חושבת שבריכה בבית לא פחות מסוכנת מבריכה בצימר, אבל אני גם לא מכירה את התיאור המשובב שלך שכתבת על אנשים בנופש, אולי לאנשים כאלה באמת בריכה בבית פחות מסוכנת. יש מה לדון :)

ועוד משהו לא קשור דווקא אלייך,
לדעתי השיח צריך להיות על פינות הסכנה שבריכה מציבה לנו ואיך נשמרים ונזהרים שלא להגיע לפינות האלה ופחות על החלטה כללית האם ללכת לצימר עם בריכה או לא.

היי,
אפשר להיות פחות קיצוניים לשתי הצדדים.
כשאנחנו יוצאים לצימר חשובה לנו הבריכה, האפשרות להשתכשך ביחד, לבלות הרבה זמן,
צימר בלי בריכה- עדיף להשאר בבית. המיטות יותר נוחות.

מה שכן- באים מראש לראות את הנעילה של הבריכה. חדר עם נעילה. גדר גבוהה עם נעילה. כשהמפתח נמצא אצל מבוגר אחד אחראי. בכיס. לא מסתובב בשטח. יש מספיק מקומות שהיינו, ולא מצאנו דרך אחרת להיכנס. שום חלון בגובה הגיוני. גדר שלא ניתן לטפס עליה.
כל מילה
ומעבר לכך שהמפתח אצלנו והשגחה מלאה להסביר לילדים פשוט וברור כי אין להיכנס לשטח מתחתם הבריכה בשום אופן גם לא כדי להוציא נעליים
או גלגל ים , גם אם מאוד רוצים
הבריכה רק בזמן שההורים מחליטים ולוקחים אתכם
בשאר הזמן להיכנס זה סכנה גדולה (להסביר קצת..)
לקחנו בריכה רק כי אנחנו סומכים עליכם שאתם יודעים כי בשום אופן לשום צורך אתם לא נכנסים לבד

@ט תהילה אני אסביר לך למה שאלתי אם לילדים שלך מתנפחים זה תחליף.
פשוט מההודעה שלך (גם הראשונה שהגבתי עליה וגם הודעות אח"כ) הבנתי שאת חושבת שאם יש תחליף אז גם אם צריך להתאמץ להשיג זה עדיף מבריכה, אבל אם אין תחליף- אז נשארים עם בריכה.
אני חושבת שאם אין תנאים בטיחותיים לבריכה אז זה לא משנה אם יש תחליף או לא, פשוט מוותרים על הבריכה.
אולי באכזבה. אבל הבריכה לא תלויה בתחליף שיש או אין. מבינה?
ברור שאם אין תנאים לבריכה אז לא לוקחים צימר עם בריכה מסוכנת.
ואם התנאים הגיוניים ובטיחותיים אז זה בסדר, אם עקבת על ההודעת שלי
אז רשמתי שגם אנחנו לקחנו בעבר צימר עם בריכה.

אני מהצד שלי (כמשכירת דירת נופש) מתאמצת לתת תחליף
כי אין לי אפשרות לבנות חדר מגודר וסגור בשביל בריכה,
ולתת בריכה לא סגורה באופן הרמטי זה נראה לי להכניס אנשים למקום סכנה.

כל הדיון פה על רמת הבטיחות.
חלק טוענים שבריכה עם גדר חצי מטר מספיק
וחלק מזדעזעים....

אני באופן אישי חושבת שעדיף להיות קצת קיצוניים בתנאי הבטיחות
ולא לקחת חלקיק של סיכון שיכול ח"ו להביא אסון

אני אסביר לך למה שאלתי אם לילדים שלך מתנפחים זה תחליף.
אגב מתנפחים, (לא ראיתי אם התיחסו לכך כאן בפורום - פורסם במהלך החג ברשתות)

מגישת רשת 13, התייחסה היום (ראשון) בזעזוע למקרה המחריד במסגרתו גבר בן 28 יישאר משותק בגלל טרמפולינה עליה קפץ. היא הביאה את תגובתו של ד״ר נמרוד רחמנינוב, מומחה לכירורגיה אורתופדית: ״סכנת הטרמפולינות!״.

ד"ר רחמנינוב הסביר את המקרה הקשה: "את שישי בלילה ביליתי בבית החולים בניתוח של בחור בן 28 שקפץ על טרמפולינה, נחבל בצוואר, שבר את החוליה החמישית ונותר משותק מהכתפיים ומטה".
עוד הוא כתב: "בחיים המקצועיים שלי, זה ניתוח די שיגרתי וגם ההקפצה הלילית מהבית לא חריגה, אבל החיים של אותו בחור כבר לא יחזרו להיות אותו הדבר. מעט אנשים בציבור הרחב מודעים לסכנות הטרמפולינה ובמיוחד לאחוז הגבוה יחסית של פגיעות צוואריות כתוצאה מנפילה ממנה או התנגשות בקופץ אחר. בעשרים השנים האחרונות כמות הפגיעות הולכת ועולה בכל העולם המערבי, כנראה בגלל עליה בשימוש".
לסיום הסביר: "על הילדים שלי אסרתי עוד כשהיו קטנים לעלות על טרמפולינות, אבל רוב ההורים לא מודעים לסכנה ולכן חשבתי שכדאי להעביר את המידע, כדי שכל הורה יוכל להחליט בעצמו".

ולא חסר מקרים של ילדים קטנים שנחבלו בצורה לא קלה ה"י.
לא באתי רק לתת את הדעת שההורים והסבא וסבתא יהיו עירניים ויחליטו בעצמם היאך לנהוג בענין.

התכוונתי שבכתבה דברו על טרמפולינה
ואני דברתי על מתנפח
חבל סתם לערבב

אכן, יש הבדל עצום בין טרמפולינה למתנפח. בטרמפולינה יכולים לבצע קפיצות מטורפות.
באמת דבר נוסף מסוכן מאוד, שחשוב מאוד להעלות את המודעות אליו.

אני בתור ילד קיבלתי שבר ממתנפחים... נפלתי וילד קפץ עלי בטעות
(ככה זה... כשהולכים בחופש למתנפח במרכז קניות שעולה 10 שקל וכל עמ"י עולה ביחד על המתנפח הקטנטן...)
לא יאמן שהיום זה אפילו לא שווה מבט אצל הקטנים שלי.. איך הדורות השתנו
אצלינו מתנפחים היה האטרקציה, אצלם פחות ממג'יקאס לא שווה
(וכל הקטע, שהמושגים הגיעו מבית הספר והת"ת... עכשיו לך תיקח אותם בחופש לאיזה מסלול.)

אם יש לכם ילדים,
בבקשה,
אל תזמינו צימר עם בריכה.
צודקת לגמרי אני שמעתי על כמה מקרים שקרו בכאלו חופשות חבל להסתכן סתם אם אפשר להנות בצורה אחרת וקצת יותר בטיחותית
חופשה נעימה לכולם;););):cool:

ניסינו למצוא בשנה שעברה צימר ללא בריכה, לא מצאנו.[רק קטנים, אבל אלה המיועדים למשפחות גדולות, כמעט כולם עם בריכה]
כך שמלבד ההתעוררות הנכונה לקרא לציבור לא לחפש צימר עם בריכה,
צריך גם לעורר את בעלי הצימרים שיתחזקו כאלה צימרים.
לנו יש צימר שהכניסה לבריכה נעולה. גם ככה יש זמן קצוב לכל אחד בבריכה כי זה מתחם של כמה צימרים וכולם מתחלקים בשעות.( לפי מה שאנחנו קובעים), וכך הנושא הבטיחותי הוא לא בעיה בכלל כי זה נעול בזמן שיש שם מישהו אחר או כשאין אף אחד.
צימר בחשמונאים ממש כיף.

אולי הפתרון הוא חדר בריכה. חדר סגור עם דלת רגילה של חדר, נעולה. מפתח אחד אצל מבוגר אחראי.
מה הרווחנו?
1. חדר נעול, באל נעול- לא גדר רועדת או חצר שקל למצוא עץ ליד ולטפס ממנו.
2. אני חושבת (אולי טועה), שקל יותר לשמור על ילדים בחדר סגור. פחות הסחות דעת, לכאורה. תחושה סגורה ובטוחה יותר.
מה אתם אומרים?

מסיפור של טביעה של מתוק אחד בן כמעט שנתיים שנה שעברה,
הבריכה היתה נעולה והמפתח מוחבא מעל הארון!
אחד הילדים בן 6 פתח את הדלת כשהאמא ישנה והפעוט הגיע לשם מעצמו...

לתשומת לב של כל אלו שבטוחים שנעילה היא 100 אחוז בטיחות.

אגב, אם ממש קשה לוותר על בריכה, הייתי מציעה אולי ללכת לצימר עם בריכה על עמודים שהכניסה אליה עם סולם ואת הסולם נועלים בחדר בזמן שהבריכה סגורה וכמובן גם את הבריכה עצמה סוגרים.

הכי נכון והכי צודק לנהוג כמו בצימר שהזמנתי ובעה"ב אמרה יש במקום בריכה אין אישור הגעה לצימר בכלל עם ילדים רק זוגות!!
מה ההתעקשות על בריכה? בבית נעשה לקטנים בריכה ונשב לצידם עד שיתיאשו וחלאס..

וביננו מי הולך לנופש ומנוחה עם הילדים??? רק לשנות אוירה בלית ברירה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה