צימר עם בריכה? לא תודה

מי שבאמת מודע וזהיר,
ויודע שיכול להתמודד עם בריכה בתנאים מקסימילים!
וסומך על עצמו שישגיח במקסימום.

לא יזדעק כאן ע"ג הפורום לחיזוק!

כי הוא הכי רואה ושומע ומתפוצץ לראות את אנשי ה"בלי לחץ" ו"הסמוך"

אלא יעודד את הגברת המודעות או מקסימום ישתוק.

ומי שחשוב לו נורא שלא יקצינו זה אומר דרשני על רמת המודעות...

ואני התחלתי לשאול את עצמי
מה אומרים בעלי הצימרים עם בריכות...

חיי אדם זה הערך הכי חשוב ביהדות!!!
הסיפורים פה באשכול רק מעודדים את המסר הזה
אם יש לכם ילדים, אל תקחו צימר עם בריכה, זה החיים!!

לנו יש צימר שהכניסה לבריכה נעולה. גם ככה יש זמן קצוב לכל אחד בבריכה כי זה מתחם של כמה צימרים וכולם מתחלקים בשעות.( לפי מה שאנחנו קובעים), וכך הנושא הבטיחותי הוא לא בעיה בכלל כי זה נעול בזמן שיש שם מישהו אחר או כשאין אף אחד.
צימר בחשמונאים ממש כיף.
אפשר קישור או תמונות?

מי שבאמת מודע וזהיר,
ויודע שיכול להתמודד עם בריכה בתנאים מקסימילים!
וסומך על עצמו שישגיח במקסימום.

לא יזדעק כאן ע"ג הפורום לחיזוק!

כי הוא הכי רואה ושומע ומתפוצץ לראות את אנשי ה"בלי לחץ" ו"הסמוך"

אלא יעודד את הגברת המודעות או מקסימום ישתוק.

צריך להבין את הכרוניקה של תאונות כאלו בכדי לפטור את זה באמירה של מי שמודע.
הענין הוא שראשית הרבה לא מודעים את רמת הסיכון של הדבר ומהירות התאונה שיכולה לקרות ברמה שאין את מי להציל!!
ודבר שני מודעות לא תמיד עוזרת כי גם עם שמירה ומעקב וכו' שהות של יומיים ויותר ובחצר יש דבר כזה אינו מגיע עם יכולת שמירה 24 שע', עדיף כבר להשגיח על ילדים בבית ולא לצאת לנופש ולמצוא עצמינו רק עסוקים בלשמור על הילד, לריב איתו על כניסה למים מתי שהוא רוצה ולמעשה לא לנוח בכלל.
תראי לי את האמא שתסכים לוותר על שנת צהרים רק בגלל הסכנה הזו? לא עדיף כבר להישאר בבית??

לנו יש צימר שהכניסה לבריכה נעולה. גם ככה יש זמן קצוב לכל אחד בבריכה כי זה מתחם של כמה צימרים וכולם מתחלקים בשעות.( לפי מה שאנחנו קובעים), וכך הנושא הבטיחותי הוא לא בעיה בכלל כי זה נעול בזמן שיש שם מישהו אחר או כשאין אף אחד.
צימר בחשמונאים ממש כיף.
ועדיין אני אומרת שיכול להיות שהדלת תישאר פתוחה ואין משגיח מי נכנס. וגם כשהמשפחה נמצאת אז לא שקועים בפלאפון או משהו?
המודעות וההבנה איך צריך להתייחס לבריכות לדעתי לוקה בהרבה חסר ובדיוק בגלל זה קורים התאונות.
זה כלי משחית בבית וחייבים להתייחס לזה ככה ולא רק משהו עליז ונעים.

תראי לי את האמא שתסכים לוותר על שנת צהרים רק בגלל הסכנה הזו? לא עדיף כבר להישאר בבית??
:eek:
זה קטרוג ממש גדול.
הסכנה נמצאת הרבה הרבה לפני המנוחת צהוריים...
צימר בחשמונאים ממש כיף.
זה באמת מצמצם את הסכנה אבל לא מבטל אותה.

אולי הפתרון הוא חדר בריכה. חדר סגור עם דלת רגילה של חדר, נעולה. מפתח אחד אצל מבוגר אחראי.
מה הרווחנו?
1. חדר נעול, באל נעול- לא גדר רועדת או חצר שקל למצוא עץ ליד ולטפס ממנו.
2. אני חושבת (אולי טועה), שקל יותר לשמור על ילדים בחדר סגור. פחות הסחות דעת, לכאורה. תחושה סגורה ובטוחה יותר.
מה אתם אומרים?
זה באמת אחד הדברים החשובים שצריך לעשות בשביל זהירות, אבל צריך להבין את כל פינות הסכנה של בריכה בשביל להתארגן לזה בצורה הכי מלאה.

אגב מתנפחים, (לא ראיתי אם התיחסו לכך כאן בפורום - פורסם במהלך החג ברשתות)

מגישת רשת 13, התייחסה היום (ראשון) בזעזוע למקרה המחריד במסגרתו גבר בן 28 יישאר משותק בגלל טרמפולינה עליה קפץ. היא הביאה את תגובתו של ד״ר נמרוד רחמנינוב, מומחה לכירורגיה אורתופדית: ״סכנת הטרמפולינות!״.

ד"ר רחמנינוב הסביר את המקרה הקשה: "את שישי בלילה ביליתי בבית החולים בניתוח של בחור בן 28 שקפץ על טרמפולינה, נחבל בצוואר, שבר את החוליה החמישית ונותר משותק מהכתפיים ומטה".
עוד הוא כתב: "בחיים המקצועיים שלי, זה ניתוח די שיגרתי וגם ההקפצה הלילית מהבית לא חריגה, אבל החיים של אותו בחור כבר לא יחזרו להיות אותו הדבר. מעט אנשים בציבור הרחב מודעים לסכנות הטרמפולינה ובמיוחד לאחוז הגבוה יחסית של פגיעות צוואריות כתוצאה מנפילה ממנה או התנגשות בקופץ אחר. בעשרים השנים האחרונות כמות הפגיעות הולכת ועולה בכל העולם המערבי, כנראה בגלל עליה בשימוש".
לסיום הסביר: "על הילדים שלי אסרתי עוד כשהיו קטנים לעלות על טרמפולינות, אבל רוב ההורים לא מודעים לסכנה ולכן חשבתי שכדאי להעביר את המידע, כדי שכל הורה יוכל להחליט בעצמו".

ולא חסר מקרים של ילדים קטנים שנחבלו בצורה לא קלה ה"י.
לא באתי רק לתת את הדעת שההורים והסבא וסבתא יהיו עירניים ויחליטו בעצמם היאך לנהוג בענין.
באמת בטרמפולינה יש סיכון (אגב גם במתנפחים שעליהם דובר פה באשכול) אבל אי אפשר להשוות את הסיכון של המתנפח לסיכון של בריכה.

זה באמת אחד הדברים החשובים שצריך לעשות בשביל זהירות, אבל צריך להבין את כל פינות הסכנה של בריכה בשביל להתארגן לזה בצורה הכי מלאה.
אני מבלת"קת רציני
באמת חושבים שרק ענין הדלת/לא דלת, נעול/לא נעול זה כל תורת הטביעות בבריכה??????!!!!!

זה קטרוג ממש גדול.
הסכנה נמצאת הרבה הרבה לפני המנוחת צהוריים...
את לא הבנת אותי נכון.
לא חושבת לרגע שיש אמא שמודעת לסכנה ותהיה שאננה. מה שאמרתי זה שדווקא אמא שמודעת לסכנה תעדיף כבר להישאר בבית ולא להצטרך להיות בעירות הזו רק בכדי למנוע את הסכנה.
לא נוסעים לנופש בכדי לעבוד בו. נקודה.

את לא הבנת אותי נכון.
לא חושבת לרגע שיש אמא שמודעת לסכנה ותהיה שאננה. מה שאמרתי זה שדווקא אמא שמודעת לסכנה תעדיף כבר להישאר בבית ולא להצטרך להיות בעירות הזו רק בכדי למנוע את הסכנה.
לא נוסעים לנופש בכדי לעבוד בו. נקודה.
טוב, כנראה בגלל שכשאני נוסעת לנופש (בלי קשר לבריכה או לא בריכה זה לא הדבר היחיד...) עם הילד זה סופר בשביל לעבוד בו, לא הבנתי אותך.
מתנצלת.

נושא כל כך חשוב !

בשנה שעברה הלכנו לצימר בלי בריכה מהסיבה הנ"ל,
אבל עם ג'קוזי גדול בחצר. שיש לו מכסה שגם אשה ממוצעת לא תצליח לפתוח אותו.
מבחינת הקטנים זה היה נהדר, היו עם גלגלי ים.
מבחינת המבוגרים (קרי ההורים) גם היה מצויין. כי יכולנו להסתובב חופשי ולדעת שאין סכנת חיים שקטה בחצר הצימר.

וכהערה למה לא צימר עם בריכה:
אם אתה הורה אחראי -
לא תהנה בחופשה, כשכל רגע תרוץ לבדוק היכן נמצאים הקטנטנים.
ואם אתה הורה לא אחראי - אז בהחלט אתה צריך להיות מודאג מהבריכה, ולא להגיע לצימר שכזה.

כשהילדים גדלים ואין קטנטנים - בריכה בצימר זה דבר נהדר. לא מניסיון - מהדמיון.

כל כך חשוב!
צריך תמיד להתפלל שיהיו שעות טובות, אבל זה קרה במשפחות אחראיות וטובות שגם הם חשבו 'לי זה לא יקרה'
(מכירה מקרוב משפחה שאיבדו ילד בבריכה בצימר), ובמקומות מגודרים ונעולים, וזה קרה!
@ט תהילה מחזקת את ידייך! שירבו כמותכם!
צריך לעודד ולפרסם את בעלי הצימרים האכפתיים שחושבים על בטיחות למרות ההפסד הכספי...

בשם המציל בבריכה, גלגל ים זו סכנת נפשות, בעיקר אלו עם המקומות לשים את הרגליים, אם ילד חלילה מתהפך, הוא לא יכול להיחלץ מהגלגל. הבטיחותי ביותר אלו מצופים ויש מצופי גוף המתלבשים כמעין אפודה- כמו ווסט שאינו מתנפח אלא בנוי ממצוף.
נכון מאוד, רק יש להניח קודם את מצופי הידיים ורק אחר כך את מצופי הרגליים. בעבר טבעה ילדה קטנה ששמה קודם את מצופי הרגליים, ותכננה לשים אחריהם את מצופי הידיים, אבל התהפכה על הראש ולא הספיקה. רח"ל.

נערך לאחרונה ב:
104%20(Big).jpg

אנחנו היינו פה בצל הבוסתן מצפה נטופה,
וכפי שאפשר לראות במבט עילי
יש שם שער עם נעילה כפולה גם מנעול רגיל וגם נעילה שרק מבוגר יכול לפתוח תפוס בקפיץ
בקיצור ממש ביטחותי
צריך לשאול שמזמנים ,האם יש גידול ונעילה
וככה בעלי הצימרים יבינו שזה שיקול משמעותי

השאלה מה המטרה של הנופש :)
פה לא הבנתי אותך.

למה לסבך דברים?
נופש זו יציאה לשם הנאה. נכון?
לשמור על ילדים בצורה היסטרית זה עבודה.נכון?
אז מה כל כך מסובך להבין שלצאת לנופש בצורה שקל יותר כבר להיות בבית בצורה מוכרת ורגועה זה הכי מה שירצו?

פה לא הבנתי אותך.

למה לסבך דברים?
נופש זו יציאה לשם הנאה. נכון?
לשמור על ילדים בצורה היסטרית זה עבודה.נכון?
אז מה כל כך מסובך להבין שלצאת לנופש בצורה שקל יותר כבר להיות בבית בצורה מוכרת ורגועה זה הכי מה שירצו?
יש כאלה שיוצאים לנופש בשביל הילדים, הם לא מתכנים שום מנוחה לזמן הזה.
ונהנים מההנאה של הילדים.
כנראה חריג, אבל יש כאלה.

אגב יש אנשים שמעדיפים להישאר בבית לא בגלל שזה פחות / יותר עבודה בצימר או מלון.

אני מנסה להבין,
אם ההורים עם הילדים בתוך הבריכה, עדיין זה נחשב ללא בטיחותי?
(אם כך גם בריכה עמוסה עם מציל זה מאוד לא בטיחותי.)

ואין יותר אסונות של טביעה מאסונות של תאונות, טיולים וכו'
זה לא נכון.
מאז שנכנסו הבריכות על עמודים.
ושבכל צימר פתאום יש בריכה גדולה ועמוקה.
בריכות שבהן המים עומדים ולא מרוקנים אחרי השימוש.

כמות הטביעות של ילדים זינקה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה