צימר עם בריכה? לא תודה

יש כאלה שיוצאים לנופש בשביל הילדים, הם לא מתכנים שום מנוחה לזמן הזה.
ונהנים מההנאה של הילדים.
כנראה חריג, אבל יש כאלה.

אגב יש אנשים שמעדיפים להישאר בבית לא בגלל שזה פחות / יותר עבודה בצימר או מלון.
מעולה אבל עדיין רוצים שזה יהיה בשפיות ולא משהו שרק יחזרו מותשים יותר
אם מצליח לך אז הרווחת :giggle:

יש למישהו רעיון? צימר/ דירה לשבת הקרובה לזוג
בצפת או במירון. תודה!
(בלי בריכה ;) . שנינו לא מתלהבים מבריכה)

נכון מאוד, רק יש להניח קודם את מצופי הידיים ורק אחר כך את מצופי הרגליים. בעבר טבעה ילדה קטנה ששמה קודם את מצופי הרגליים, ותכננה לשים אחריהם את מצופי הידיים, אבל התהפכה על הראש ולא הספיקה. רח"ל.
כמציל- לא מדויק, כשיש גלגל / אבוב מצופי הידים לא מגינים מהתהפכות ודווקא אם מתהפכים יותר בעייתי להחלץ/לחלץ כשיש מצופי ידיים.
מה שכן נכון שמסוכן לשים מצופים על הרגליים [לא אבוב-בזה אין בעיה, מסוכן לשים מצופים שמתלבשים על הרגל].
חשוב לציין שבאופן כללי מצוף יד [הכתום שמתלבש על היד] בטיחותי בהרבה מגלגל ים, אבל גם בו יש סכנות [לדוגמא שהמצוף נקרע בחיבור ונשאר מלא באויר אבל נופל מהיד, וזה מצוי מאוד!, או שהמצוף מחליק או שהילד מוריד אותו]

אצלינו נסעו לצימר כל המשפחה הגדולה
ואני הודעתי שאם יש בריכה אני לא באה
אבל היו כאלו שממש היה קריטי להם בריכה
ת'כלס הבטיחו לי שהבריכה נעולה

הגענו לשם ונפל לי הלב, לא נעול ולא נעליים
היה כמו בד בריזנט שבסופו וו
הילדים תוך דקה נכנסו תחתיו, זה היה פחד אלוקים
90% מהזמן היינו ליד הבריכה כדי לראות שאף אחד לא מתקרב
ותפסתי אחיין שניה לפני שהוא החליק פנימה, כי הוא "רק" נכנס להוציא את הכדור שעף לשם....

אולי היינו בחופש, מנוחה זה לא היה.
לא חוזרת על הטעות הזו שוב בעז"ה

אל תכניסו את עצמכם למקום סכנה!!

לא מדברת על זה שלא היה סורגים ואני רואה את הבן שלי יושב על החלון ומציץ למטה
תוך כדי שאני תופסת אותו וסוגרת את החלון לנצח
בעלי מספרת לי שילד נפל מקומה שלישית בנופש ונהרג- ה' ישמור

שימו לב על הילדים! תשמרו עליהם במליון עיניים....
ואם ה' לא ישמור עיר שווא שקד שומר
קרה ברכסים לפני שנתיים משפחה הגיעה לנופש , כמה שעות אח"כ הילד בן 4 נפל מהחלון ונהרג.
כמובן שחייבים להשמר ולהזהר ולא להכניס את הילדים לסכנה אבל מצד שני לזכור שאנחנו עושים השתדלות והכל בידי שמיים,לא לחיות כל היום בלחץ והיסטריה זה הורג את ההווה ומכניס את הילדים לפחדים

ובגבעת זאב לפני שנתיים ילד טבע בכיסוי(!) ברזנט של בריכה
ירד גשם ונהיה שלולית מים על הברזנט שכיסה את הבריכה, הילד הלך על הכיסוי והמשטח של הברזנט לא יציב [יש מים מתחת...] נפל עם הפנים לתוך השלולית ולא הצליח להתרומם עד שהיה מאוחר מידי :(

צריך להבין את הכרוניקה של תאונות כאלו בכדי לפטור את זה באמירה של מי שמודע.
הענין הוא שראשית הרבה לא מודעים את רמת הסיכון של הדבר ומהירות התאונה שיכולה לקרות ברמה שאין את מי להציל!!
ודבר שני מודעות לא תמיד עוזרת כי גם עם שמירה ומעקב וכו' שהות של יומיים ויותר ובחצר יש דבר כזה אינו מגיע עם יכולת שמירה 24 שע', עדיף כבר להשגיח על ילדים בבית ולא לצאת לנופש ולמצוא עצמינו רק עסוקים בלשמור על הילד, לריב איתו על כניסה למים מתי שהוא רוצה ולמעשה לא לנוח בכלל.
תראי לי את האמא שתסכים לוותר על שנת צהרים רק בגלל הסכנה הזו? לא עדיף כבר להישאר בבית??
אני האמא:)

אנחנו יוצאים כל שנה לצימר עם בריכה
מלכתחילה העדפתי בלי
אבל יש לי בוגרים בבית כמה בחורים ובחורות
המסלולים פרוצים
והרגשנו שזה האופציה שיהנו בה
כי צימרים בלי בריכה זה רק אם יוצאים לטיולים
לא מתאים לנו גגם מהסיבה שרשמתי
וגם קשה למשפחה של גילאי שנה עד 20+ לצאת יחד

כך אנחנו נמצאים 3 ימים בלי שום יציאות עם עוד משפחות של דודים בדר"כ

וזה מפרך!! 24 שעות סביב השעון על השגחה
ואנחנו כמובן כמה מבוגרים סביב הקטנים כל הזמן
נכון חוזרת מותשת פי כמה מהנופש

אנחנו יודעים מראש שזה נופש לילדים לא לי

אני האמא:)

אנחנו יוצאים כל שנה לצימר עם בריכה
מלכתחילה העדפתי בלי
אבל יש לי בוגרים בבית כמה בחורים ובחורות
המסלולים פרוצים
והרגשנו שזה האופציה שיהנו בה
כי צימרים בלי בריכה זה רק אם יוצאים לטיולים
לא מתאים לנו גגם מהסיבה שרשמתי
וגם קשה למשפחה של גילאי שנה עד 20+ לצאת יחד

כך אנחנו נמצאים 3 ימים בלי שום יציאות עם עוד משפחות של דודים בדר"כ

וזה מפרך!! 24 שעות סביב השעון על השגחה
ואנחנו כמובן כמה מבוגרים סביב הקטנים כל הזמן
נכון חוזרת מותשת פי כמה מהנופש

אנחנו יודעים מראש שזה נופש לילדים לא לי
מעולה
וטוב שאתם מודעים ןלוקחים אחריות עם מספיק בוגרים לשמור ולדאוג שיחזרו בשמחה כולם.

לכל אלה שמנסים לצנן את גודל הסכנה...
מה המטרה שלכם?
אם זה נראה לכם קיצוני מידי אז אל תלייקו אבל מה העניין להוריד מחומרת העניין? זה לא שמי שמוותר על צימר עם בריכה בגלל מה שנכתב לעיל הוא יכול לעבור עבירה....

לכל אלה שמנסים לצנן את גודל הסכנה...
מה המטרה שלכם?
אם זה נראה לכם קיצוני מידי אז אל תלייקו אבל מה העניין להוריד מחומרת העניין? זה לא שמי שמוותר על צימר עם בריכה בגלל מה שנכתב לעיל הוא יכול לעבור עבירה....
וזה שנסעו לצימר עם בריכה וב"ה לא קרה כלום לא מוריד מגודל הסיכון.

יש הרבה סוגים של צימרים עם בריכה וחשוב ראות קודם את כל הנתונים בדרך כלל תמונות לא משקפות את המציאות אבל יש כאלה שיש להם סיורים וירטואלים וכמובן שאפשר תמיד לשאול בטלפון הכל

על אותו נושא,
שאלה קריטית ,
השנה חשבנו לקנות בריכת עמודים
מישהו מכיר מנסיון?
יש אופציה שהבריכה תהיה בטיחותית לגמרי???.
ז'א לנעול את הכיסוי נניח?
אחרת אין סיכוי שאני מכניסה הביתה דבר כזה...
פחד אימים

ההרגל עושה את שלו, וגם אם יש אטימה הרמטית, שזה נדיר, מספיק פעם אחת ח"ו...
לא מומלץ....

על אותו נושא,
שאלה קריטית ,
השנה חשבנו לקנות בריכת עמודים
מישהו מכיר מנסיון?
יש אופציה שהבריכה תהיה בטיחותית לגמרי???.
ז'א לנעול את הכיסוי נניח?
אחרת אין סיכוי שאני מכניסה הביתה דבר כזה...
פחד אימים
בכללי בריכה בבית הרבה יותר מסוכנת.
לא ממליצה בכלל.

יש לכם חצר גדולה?
ילדים קטנים?

מרפסת גדולה
וגם ילדים קטנים...
חושבת רק שהמתח סביב הבריכה ולמול השמירה הנצרכת לא שווה את ההנאה של זה.

הנאה במים/בריכות צריך לשמור למקום מפוקח עם מציל שנמצא שם בשביל המטרה הזו.(בואו לא נפתח מה קורה בבריכות במצילים שלעיתים שקועים באייפוניהם:mad:)

אז ממש לא.

ובלי קשר לילדים, בריכה גדולה במרפסת זה לא בטיחותי מבחינת קונסטרוקציה.

אז קודם כל,
אם זה משנה, זו מרפסת גג(כלומר בנוי מתחתיה, ולא תלויה או משהו כזה)
ובכל אופן, לא תכננתי בריכה ענקית וכבדה ביותר..משו יותר בקטנה,
רק סוג בריכה שנשארת מלאה(עם מכשיר סינון, כיסוי וכו')
באמת התלבטות כמה שווה לי האחריות הזו, לנעול את המרפסת, ושהמפתח אצלי..רק כשמשתמשים וכו'

אז קודם כל,
אם זה משנה, זו מרפסת גג(כלומר בנוי מתחתיה, ולא תלויה או משהו כזה)
ובכל אופן, לא תכננתי בריכה ענקית וכבדה ביותר..משו יותר בקטנה,
רק סוג בריכה שנשארת מלאה(עם מכשיר סינון, כיסוי וכו')
באמת התלבטות כמה שווה לי האחריות הזו, לנעול את המרפסת, ושהמפתח אצלי..רק כשמשתמשים וכו'
בריכה על עמודים היא כבר גדולה מידי :)
וזה לא משנה שזה מרפסת גג... צריך בדיקה של מהנדס איזה גודל בריכה אפשר לשים ולהשאיר מלאה ליותר מיום.

בקשר לאחריות ולילדים- אישית לא מוכנה לבריכות כאלה.
מכירה משפחה שמרוקנת את הבריכה כל פעם אחרי השימוש אבל זה לא מה שאת רוצה.

שד' ירחם ויציל.

הכתבה-לחסומים
פעוט בן כשנה וחצי טבע היום בצהריים (שישי) בבריכה פרטית בבית במועצה אזורית חוף אשקלון. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לפעוט טיפול רפואי ופינו אותו לבי"ח ברזילי - שם נקבע מותו.

משטרת ישראל פתחה לפני זמן קצר בחקירה בעקבות מותו של הפעוט. חוקרי המשטרה נמצאים בזירה בה אירע המקרה בשעה זו.

פראמדיקית מד"א נועה אביטבול סיפרה: "כשהגענו למקום ראינו את הפעוט בחצר הקדמית כשהוא ללא דופק וללא נשימה ומבצעים בו פעולות החייאה. סיפרו לנו שהוא נמשה מהבריכה מחוסר הכרה. הענקנו לו טיפול רפואי ופינינו אותו לבית החולים תוך כדי פעולות החייאה כשמצבו קריטי".

לפי נתוני ארגון בטרם לבטיחות ילדים, זהו המקרה השלישי מתחילת שנת 2023 שבו ילד טבע למוות. בחמש השנים החולפות (2018-2022) טבעו למוות 100 ילדים, 48% מהם מתחת לגיל 4.

אורלי סילבינגר, מנכ"לית ארגון בטרם לבטיחות ילדים: "בחמש השנים האחרונות אנחנו רואים עלייה משמעותית בטביעות בבריכות ביתיות. טביעת ילדים הפכה למגפה של ממש! אני קוראת להורים, אל תגידו 'לי זה לא יקרה'. ילדים נמשכים למים, הם אינם מבינים את הסכנה. טביעה נקראת המוות השקט מכיוון שילד שטובע אינו צועק, אינו בוכה ואינו יכול לקרוא לעזרה כשהפה והאף שלו מכוסים במים. בתוך דקות בודדות הוא מאבד הכרה ועבור 6-8 דקות חל נזק מוחי בלתי הפיך ועד מוות. בסביבת מים קובעים בכל רגע נתון מבוגר תורן שאחראי להשגיח על הילד במרחק נגיעה וללא הסחת דעת. בריכות ביתיות מגדרים עם שער שננעל אוטומטית למניעת כניסת ילדים ללא השגחה, ולא מזמינים נופש משפחתי לפני שמוודאים שהבריכה מגודרת עם שער שננעל אוטומטית".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה