דרוש מידע צימר ע"ח קופת חולים?

• הוסף לסימניות
ילדתי ב"ה לפני חודשיים ולא ניצלתי את האופציה של בית החלמה, עכשיו אני רוצה לנסוע לנופש משפחתי לצימר , האם יש דרך ע"ח קפ"ח מאוחדת? האם זה רק למי שמוציא קבלות?
אני יודעת שיש הרבה אשכולות בעניין אבל קצת נאבדתי בהן
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני גם עוד לא מימשתי אבל הבנתי שצריך להביא קבלות עד חודשיים מהלידה.
הבעיה שעכשיו שלושת השבועות ואח''כ בן הזמנים.

• הוסף לסימניות
אם סגרתם על צימר תנסו אולי בעל הצימר יכתוב לכם קבלות על עכשיו. אל תבקשו במקום כי יש סיכוי שלא יוכל לכתוב בדיעבד

• הוסף לסימניות
כל צימר שמוציא קבלות אפשר לקבל אחזר?
יש הרבה צימרים שמוציאים קבלות?
כמה זמן אחרי הלידה אפשר לקבל אחזר?
ושאלה אחרונה לבינתיים כמה כסף הקופ"ח מחזירים?
תודה רבה למי שתוכל לענות לי, זה חסד ענק...

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי.
לידה ראשונה עד שלישית עד חודש מהשחרור 75% עד 400 ש"ח ללילה מהסל לידה (ז"א שאם נצלת בעבר את ה-8000 ש"ח במאוחדת אז כבר נגמרה לך הזכאות).
בלידה רביעית והלאה- 3 ימים ראשונים כ-275 ש"ח לשלוש לילות עד חודש מהשחרור דרך ביטוח עדיף. אם ניצלת אותם יש לך עוד 3 לילות בהחזר של 75% עד 400 ש"ח עד חודשיים מהשחרור דרך הסל לידה. (כנ"ל אם ניצלת את ה 8000 אז כבר אין זכאות).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה