קורונה צינון וסינוסים קשור לקורונה

• הוסף לסימניות
צינון חזק וכו
אודה לתשובה מבעלי ניסיון

• הוסף לסימניות
צינון חזק וכו
אודה לתשובה מבעלי ניסיון
צינון וסינוסיטוסים קשורים ל...מזגן
(אני לא לוקח אחריות, אבל אני ישנתי לילה אחד מול המזגן על 19 וביום שאחרי היה לי בדיוק מה שאתה מתאר.)

• הוסף לסימניות
(אני לא לוקח אחריות, אבל אני ישנתי לילה אחד מול המזגן על 19 וביום שאחרי היה לי בדיוק מה שאתה מתאר.)
אולי על זה נרמז בקוביד 19... :)

• הוסף לסימניות
דווקא אני יודעת לאמר שעכשיו הקורונה לא הולכת לריאות אלא לסינוסים אני מכירה כמה שאחרי תחושת צינון דווקא בסינוסים וכאבי ראש חזקים התגלו כחיובים לקורונה
גם אני מכירה מקרוב מקרה
שלאחר כאבי ראש וסינוסים התקבלה תשובה חיובית של קורונה

• הוסף לסימניות
וואוו, אני רק רוצה לשאול מה יהיה בחורף?
האם כל אחד שלא ירגיש קצת טוב, או יהיה קצת מצונן, יהיה תסמין לקורונה????

• הוסף לסימניות
יש כנראה עוד דברים חוץ מקורונה.
לי ועוד כמה מסביבי היה השבוע חיידק בגרון, צינון וקצת חום
לא כל נזלת זה קורונה!

• הוסף לסימניות
אני מכירה חולה מאומת עם ציפורן חודרנית אז אולי נגיד שציפורן חודרנית זה תסמין ?
חוץ מקוורנה יש עוד מליון וחצי מחלות וכאבים וסוגי חידקיים ונגיפים

• הוסף לסימניות
מה עם צינון וצרידות?
מאתמול אני צרודה לגמרי וצינון חלש שהתגבר היום, בלי חום.
ניסיתי לקבוע תור טלפוני לרופא להיום בשביל לשאול אותו אבל זה בכלל לא צלצל.
כבר משתגעת מהמתח
מצד אחד זה יכול להיות צינון רגיל, מצד שני כולם בטוחים שזה קרונה. :(
הקרונה הפכה כל מצונן למצורע :mad:

• הוסף לסימניות
לא ממש..
יש כאלו הסובלים בקביעות מתופעת הסינוסים המתפרצת מידי תקופה ללא קשר למזגן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה