צינון לא פוסק עם אף סתום מגיל קטן-מה עושים ??

• הוסף לסימניות
מאז ומתמיד אני זוכרת את אחותי מצוננת, הצטננות תכופה והאף סתום תדיר,
מגיל קטן מאוד היא למדה לנשום מהפה, כי היו תקופות ארוכות שהאף סתום ואין מעבר לנשימה.
מאחר והיא התרגלה לנשום רק מהפה היא לא מצליחה היום לנשום דרך האף כמעט
למרות שהיום הצינון השתפר קצת ב"ה והתדירות לא גבוהה כמו פעם אבל עדיין הקול שלה תמיד נשמע מצונן. אפילו שהיא לא מצוננת דבר שלא נעים לפעמים...
היא פנתה לרופא שלנו בקופה (אף אוזן גרון ) והוא נתן לה תרסיס לאף שלא עזר וגם הוא אמר שלפי ההבחנה שלו זה לא פוליפים ואין צורך בניתוח.
יש לה חברה עם בעיה דומה (קול מצונן) שפנתה לאלרגיולוג שאבחן שהיא אלרגית לאבק, לגוקים, לחוסר היגיינה סביבה, ומכיוון שאי אפשר להימנע מדברים כאלו היא עושה כל שבוע חיסון של האלרגן. אמרו לה שהבעיה אמורה לחלוף אחרי שנתיים ואז תצטרך לקבל את החיסון רק פעם בחצי שנה למשך 3 שנים. בנתיים עברו כבר 4 שנים והיא עדיין מצוננת וממשיכה לעשות חיסונים כל שבוע!
אנחנו מחפשים פתרון אחר לבעיה (אין מצב שהיא תסכים לעשות חיסונים כל שבוע )
אם מישהו חווה בעיה דומה אשמח שתפנו (אפשר באישי) או המלצות על טיפול או רופא/פרופ' מסויימים.
תזכו למצוות

תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
אני מכירה שכנה שסבלה שנים מסינוסים, וצננת, ואחרי שנים רבות (40+) רק מטפל סיני עזר לה.
היא העבירה הודעה שבה היה כתוב: במקום שבו הרופאים נכשלו, הוא הצליח.
מטפל סיני שווה כל שקל לכל תחום.

• הוסף לסימניות
ממליצה על דוקטור רוזנברג בירושליים מומחית לאלרגיות מטפלת בכדורים טבעיים.
המספר שלה נעלם לי אבל אם תצליחי להשיג רק תרויחו...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יודעת שבת דודה שלי אחרי שנים של צינון הפסיקה עם לחם לבן לתקופה די ארוכה ועבר לה.
כיום למרות שחזרה ללחם לבן הצינון והקול הנלווה נעלמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;1449829:
אני מכירה שכנה שסבלה שנים מסינוסים, וצננת, ואחרי שנים רבות (40+) רק מטפל סיני עזר לה.
היא העבירה הודעה שבה היה כתוב: במקום שבו הרופאים נכשלו, הוא הצליח.
מטפל סיני שווה כל שקל לכל תחום.

מטפל סיני הכוונה לדיקור סיני מן הסתם ... נכון?
אין מצב שהיא תסכים לדקירות.. חייב למצא פיתרון חלופי!
אבל תודה לך בכל אופן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1449895:
מטפל סיני הכוונה לדיקור סיני מן הסתם ... נכון?
אין מצב שהיא תסכים לדקירות.. חייב למצא פיתרון חלופי!
אבל תודה לך בכל אופן!

למה אין מצב? זה לא בדיקת דם, מחטים עדינות מאד.
שלשת המימדים עזר לילד שאני מכירה, נשם 9 שנים רק דרך הפה וחזר לנשום מהאף.

• הוסף לסימניות
מה עם היימליך מירושלים?
שווה לברר עליו. (אין לי פרטים, סורי!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמחם;1449904:
מה עם היימליך מירושלים?
שווה לברר עליו. (אין לי פרטים, סורי!)

מי הוא זה ואיזה הוא ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1449903:
למה אין מצב? זה לא בדיקת דם, מחטים עדינות מאד.
שלשת המימדים עזר לילד שאני מכירה, נשם 9 שנים רק דרך הפה וחזר לנשום מהאף.

מה הכוונה שלושת המימדים?
את מכירה או יכולה לברר לי אצל מי טיפל אותו ילד ?

• הוסף לסימניות
אתן לך באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1449760:
היא פנתה לרופא שלנו בקופה (אף אוזן גרון ) והוא נתן לה תרסיס לאף שלא עזר וגם הוא אמר שלפי ההבחנה שלו זה לא פוליפים ואין צורך בניתוח.

ללכת לרופא אאג מומחה, יש הרבה פעמים שמתפספסים דברים אצל רופאים בקופה.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון לפנות לארלרולוג (יש טובים גם בקופה)
לבדוק אם היא אלרגית למשהו.

להמנע מקמח לבן, לנסות לעבור לקמח מלא.
להפחית מוצרי חלב (לא לשכוח לצרוך מספיק סידן ממוצרים אחרים)

• הוסף לסימניות
אחיין שלי היה הילד הכי דחוי במעון בגלל שכל הזמן היו לו שובלים של נזלת ירוקה עוד לא הספקת לגמור לקנח כבר היה חדש...(ואגב הוא ילד מ ד ה י ם)
אחותי עברה לקמח שיפון (כל שאר הקמחים המלאים לא) הוא היחיד שעזר ומאז התופעה נעלמה!!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון להוריד לגמרי דברי חלב, ולבדוק אם יש שיפור.
(לא תוך יום, אבל תוך נניח 3 חודשים)
אל דאגה לגבי סידן - אפשר לאכול אגוזי מלך, שקדים, טחינה - במיוחד מלאה - שמכילים סידן.
גם זרעי צ'יה מכילים הרבה סידן.
קמח לבן ומרגרינה מומלץ מאוד להימנע.
זה, בואי נגיד, הבסיס.
לפעמים רק מהורדת דברי חלב רואים אור...

לא התנסיתי אישית אבל שמעתי על אייפק שזו שיטה מדהימה לנטרול אלרגיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליזבט;1450279:
אחיין שלי היה הילד הכי דחוי במעון בגלל שכל הזמן היו לו שובלים של נזלת ירוקה עוד לא הספקת לגמור לקנח כבר היה חדש...(ואגב הוא ילד מ ד ה י ם)
אחותי עברה לקמח שיפון (כל שאר הקמחים המלאים לא) הוא היחיד שעזר ומאז התופעה נעלמה!!

וואיי מסכנוש..
אני רואה פה שכמה כתבו לגבי לחם לבן - מעניין !!
לא חשבתי שזה קשור..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה