דרוש מידע צינתוקים! הטרדות, עצות איך להיפטר מהם!

אני התקשרתי עכשיו לקופת העיר וביקשתי שיפסיקו עם ה "היום" וכ"ו אז היא שאלה אותי אם זה הטלפון שלי וזה נגמר!!!!!!!!!
אפשר כשקופת העיר מתקשרת ללחוץ 9 ולהוציא את המספר מרשימת התפוצה.
בדוק ומנוסה...

אפשר כשקופת העיר מתקשרת ללחוץ 9 ולהוציא את המספר מרשימת התפוצה.
בדוק ומנוסה...
עשיתי זאת וזה לא עזר.
(אולי בכל מספר שהם מתקשרים צריך לעשות את זה, אבל אני עשיתי זאת במספר אחד וזה לא עזר).

עשיתי זאת וזה לא עזר.
(אולי בכל מספר שהם מתקשרים צריך לעשות את זה, אבל אני עשיתי זאת במספר אחד וזה לא עזר).
לי כן.
האם הוא אמר שהוא מסיר את מספר... לאישור הקש 1?

מה עושים עם המספר 0775408910 שלא מפסיק להתקשר עשרות פעמים, גם אחרי שלוחצים להסרה מרשימת התפוצה, יש מקום להתלונן וכדו'

בנוגע לצינתוקים, לאחר ניסיון אישי די ארוך, אין פתרון קסם. הדרך היעילה ביותר היא לחקור ולהגיע למפעיל הקו, ולדרוש בתוקף את הסרת המספר שלכם מהרשימה. אם מדובר בארגון, מומלץ להתקשר שוב ושוב עד שתקבל אישור שהמספר שלך הוסר."
(יש לנו כאן את @ליטאי פשוט שמחזיק בידע רב על מפעיל קווים למיניהם ועזר כאן להמון.)
שמחתי לעזור.

רשמתי את המספר שלי בשירות הממשלתי "אל תתקשר אלי" שהציעו פה.
עדיין התקשרו אלי 2 חנויות שוב. מותר לפרסם את שמם?

מה יעזור הפרסום? אולי לאיים בתביעה, צריך לבדוק אם זה מותר
אגב, האיסור הוא רק 15 ימים אחרי ההרשמה למאגר

הקו של נגד החיסונים לא גומר להתקשר אלי כל יום ממספר אחר ואין אפשרות להסיר
הרשימה השחורה כבר עולה על גדותיה...

יש את נטו פון שהם הקימו מאגר רובוטי שחוסם צינטוקים לטלפון וזה עולה 37 שח לחודש כולל קו וזה יושב על הוט מובייל
מי שהוא התנסה בהם שזה באמת חוסם

נגמר התקציב להפעלת המאגר ולכן האכיפה בנושא הופסקה

1- פתרון לבעיית הרשימה השחורה - כל מספר שמתברר כספאם פשוט לרשום באנשי קשר
2- פתרון לבעיית הצלצולים המטרידים - את כל המספרים השמורים מגדירים עם צלצול שקט או שונה (תלוי מה הגדרות הטלפון מאפשרות) מצאתי גם דרך נוחה של קיבוץ כל אנשי הקשר הרלוונטים לקבוצה והגדרת הצלצול הרצוי על הקבוצה.
כיום לאחר ששמרתי כמה עשרות מספרים הם מתחילים לחזור על עצמם ולמען האמת הפסקתי על הדרך לענות למספרים לא מוכרים... בינתיים לא הפסדתי שום דבר חשוב

לשים כל מספר שמצנתק ברשימה שחורה אני חסמתי מעל עשר מספרים וזה השתפר דרמטית
ככל הנראה במערכת מבינים שאתה לא מעוניין להיות ברשימת תפוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה