- הוסף לסימניות
אפשר כשקופת העיר מתקשרת ללחוץ 9 ולהוציא את המספר מרשימת התפוצה.אני התקשרתי עכשיו לקופת העיר וביקשתי שיפסיקו עם ה "היום" וכ"ו אז היא שאלה אותי אם זה הטלפון שלי וזה נגמר!!!!!!!!!
בדוק ומנוסה...
אפשר כשקופת העיר מתקשרת ללחוץ 9 ולהוציא את המספר מרשימת התפוצה.אני התקשרתי עכשיו לקופת העיר וביקשתי שיפסיקו עם ה "היום" וכ"ו אז היא שאלה אותי אם זה הטלפון שלי וזה נגמר!!!!!!!!!
עשיתי זאת וזה לא עזר.אפשר כשקופת העיר מתקשרת ללחוץ 9 ולהוציא את המספר מרשימת התפוצה.
בדוק ומנוסה...
לי כן.עשיתי זאת וזה לא עזר.
(אולי בכל מספר שהם מתקשרים צריך לעשות את זה, אבל אני עשיתי זאת במספר אחד וזה לא עזר).
כן, אבל אח''כ הם התקשרו ממספרים אחרים.לי כן.
האם הוא אמר שהוא מסיר את מספר... לאישור הקש 1?
אצלינו בכמה פלאפונים שונים זה הפסיק להתקשר...כן, אבל אח''כ הם התקשרו ממספרים אחרים.
מה יעזור הפרסום? אולי לאיים בתביעה, צריך לבדוק אם זה מותררשמתי את המספר שלי בשירות הממשלתי "אל תתקשר אלי" שהציעו פה.
עדיין התקשרו אלי 2 חנויות שוב. מותר לפרסם את שמם?
התקשרו או צינתקו?רשמתי את המספר שלי בשירות הממשלתי "אל תתקשר אלי" שהציעו פה.
נגמר התקציב להפעלת המאגר ולכן האכיפה בנושא הופסקהרשמתי את המספר שלי בשירות הממשלתי "אל תתקשר אלי" שהציעו פה.
מהיכן אתה יודע והרי לא ענית???למען האמת הפסקתי על הדרך לענות למספרים לא מוכרים... בינתיים לא הפסדתי שום דבר חשוב
מעולם לא ביקשו ממני מספר טלפון כשקניתי לוטומהיכן אתה יודע והרי לא ענית???
אולי זכית בלוטו?
יש חברה בשם לוטו דיל שמתקשרים ועוד איך....מעולם לא ביקשו ממני מספר טלפון כשקניתי לוטו
לפי מה שהבנתי הם מעולם לא התקשרו לאיש כדי להודיע לו על זכיה בלוטו, אלא רק על זכיה לעשות אצלם מנוי. וד"ל...יש חברה בשם לוטו דיל שמתקשרים ועוד איך....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים