כמובן, לא לצרוח עליה, היא לא עשתה כלום, אפשר לדבר איתה, להתעניין, אבל לא לעשות בסוף כלום עם המידע, היא לא מפסידה מזה כלום, רק המנהלים, בבחינת "הוא עשה שלא כהוגן, אנו נעשה עמו שלא כהוגן".זה ממש התעללות לצרוח על מוקדנית!!!
היא- עוד לא עשתה כלום והיא רק צריכה להביא פרנסה לביתה.
אם רוצים לפרוק ת'עצבים אפשר לשלוח מייל
אגב- אם מבטלים צינתוקים (בד"כ9\2 )זה מבטל עוד כמה קווים.
ומה זה עוזר?בנוקיה 215 יש אפשרות לחסום 30 מספרים.
יעיל ביותר.
אם כבר אפשר לשים את כל מה ששמור "צינתוקים" ברשימת דחיה...ומה זה עוזר?
אני הגעתי למסקנא כבר לפני כמה שנים שהפתרון החלקי והיעיל הוא, לשמור כל מספר כזה בשם 'צינתוק'
עד היום כבר הצטברו לי בספר טלפונים לא פחות מ177 צינתוקים, וכל פעם שמתקשרים אני רואה מיד שזה לא חשוב
כמעט ולא מתווספים מספרים חדשים, ואלה שכן לוקח לי שניות להוסיף אותם לרשימה
זה מאוד עוזר.ומה זה עוזר?
אני הגעתי למסקנא כבר לפני כמה שנים שהפתרון החלקי והיעיל הוא, לשמור כל מספר כזה בשם 'צינתוק'
עד היום כבר הצטברו לי בספר טלפונים לא פחות מ177 צינתוקים, וכל פעם שמתקשרים אני רואה מיד שזה לא חשוב
כמעט ולא מתווספים מספרים חדשים, ואלה שכן לוקח לי שניות להוסיף אותם לרשימה
יש כזה דבר בחו"ל, בארץ לא שמעתי על דבר כזה.הבנתי שאמור להיות משהו מטעם המדינה לזקנים כדי שלא ידחפו להם דברים ומי שבכל זאת מתקשר יכול לחטוף קנס כבד אבל אין לי מושג איך נרשמים לזה
זה ממש התעללות להתקשר אלי כמה פעמים ביום!!!זה ממש התעללות לצרוח על מוקדנית!!!
היא- עוד לא עשתה כלום והיא רק צריכה להביא פרנסה לביתה.
אם רוצים לפרוק ת'עצבים אפשר לשלוח מייל
אגב- אם מבטלים צינתוקים (בד"כ9\2 )זה מבטל עוד כמה קווים.
הקווים המצנתקים הם ברובם של ארגוני חסד שונים שמעכשיו יוכלו לצנתק אלינו ללא עלות כלל, מה שיוביל ליד קלה יותר על ההדק ולמכת צינתוקים חמורה בהרבה.אמנם החלטת השר תביא להפחת ה'צינתוקים' במגזר החרדי
אל תיתנו להם רעיון חדש, מחר עוד יגיע צינתוק כזההפיתרון:
להתקשר לשירות לקוחות ולומר : "היי רציתי לתרום לכם אלף שקלים ואז פתאום- "רגע, שניה וואו קורה פה משהו הזוי וואו זה מטורף" ברקע סירנות רעש בלאגן וצעקות..
אחרי שנבהלו, לומר בקול מעצבן האופייני : "תירמו עכשיו ותזכו לשמירה מכל פגע..."
הפוך.לצערנו כעת הולך להתגבר בעיית הצינתוקים, בגלל ביטול דמי הקישורית שהנדל חתם היום.
ולכן ישארו בעיקר קופות הצדקה השונות, ובגלל ביטול דמי הקישורית, לא יעלה להם כסף להפעיל צינתוקים,הפוך.
שיעורי תורה קווי מידע קהילתיים וקווי הנייעס היו מקבלים אחוזים מתוך אותם דמי קישוריות, לאחר הרפורמה לא יהיה שווה למפעילי הקווים להשאיר אותם פעילים.
פלטפורמה כזו עולה חד פעמי כמה מאות ש"חאני לא מביןצריך פלטפורמה שתשגר את כל הצינתוקים האלה לאזרחים האומללים
אז למה שזה לא יעלה להם כסף?
הפלטפורמה והתשתיות קיימים כבר כמה שנים. שיגור צינתוק נוסף אינו מצריך הקמה מחודשת של המערכת.אני לא מביןצריך פלטפורמה שתשגר את כל הצינתוקים האלה לאזרחים האומללים
אז למה שזה לא יעלה להם כסף?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים