התייעצות צינתוקים מטרידים מבית ספר אהלי ספר

• הוסף לסימניות
אני מקבל כבר תקופה ארוכה מאוד צינתוקים והודעות מקו טלפון של בית ספר 'אהלי ספר' במודיעין עלית.
ככל הנראה בטעות חברו אותי כמורה בבית ספר + תלמיד, כך שכל הודעה וצינתוק למורות / תלמידות וכו' אני מקבל הודעות או צינתוקים ללא יכולת להתנתק מזה, או טלפון ליצירת קשר עם מענה אנושי.
מי שיודע פרטים ליצירת קשר במוסד הנ"ל, או כיצד ניתן לחסום את הצינתוקים אודה לו מאוד.

• הוסף לסימניות
לאף אחד אין מספר ליצירת קשר? מורה, מזכירה, משהו? תודה מראש

• הוסף לסימניות
אהלי ספר

ראש מוסד:הרב אהרון פריימן שליט"א
מנהל
כתובתאור החיים 27
תא דואר 4220
עירמודיעין עילית 71919
ארץישראל
מידע נוסף...
פרטים נוספים:טלפון 1:
טלפון 2:
פקס
מספר עמותה:
איש קשר:
972-8-9740799
972-8-9740902/3
972-8-9740652
580241149

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
אבל אני מדבר על בית ספר לבנות, ולא תלמוד תורה לבנים, (אולי זה אותו רשת).
(הייתי באמת מעדיף לשמוע שירים של בנים בהודעות ולא שמיעת שירי נשים על כרחי עשרות פעמים בשנה ומידי פעם ממספר אחר).
אם אפשר לכתוב מספר ליצירת קשר, אודה מאוד.

• הוסף לסימניות
ימות המשיח פתרונות תקשורת
0773137770

• הוסף לסימניות
‏‏לכידה3.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה