מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקווה שקבלת הרבה צינתוקים כי אם אין אפשרות להסיר ולא נרשמת
אתה זכאי לפיצוי עד 1000 ש"ח ללא הוכחת נזק [חוק הספאם]
וזה פיצוי מצטבר כל כלומר יתקשרו 10 פעמים אתה יכול לתבוע 10 אל"ש
קישור לאתר כל זכות

https://www.kolzchut.org.il/he/פיצוי_בגין_משלוח_דברי_פרסומת_ללא_הסכמה_של_הנמען_(חוק_הספאם)
איך אני מוכיח?
צילום מסך מהשיחה הנכנסת והסרטת מסך שאני חוזר ואין אפשרות הסרה?

• הוסף לסימניות
נשמע שזה קו נגד הגיוס, אז זה לא מסחרי או פרסומת, לא בטוח שאפשר לקבל פיצוי
זה לא מחוק אל תתקשר אליי, זה מחוק הספאם
"האיסור כולל גם משלוח דבר פרסומת שיש בו הצעה לנמען להתקשר או להגיב למספר מסוים כדי לקבל מידע, מסר, שירות וכו'" - קווי תוכן
"גם שיחת טלפון ממפרסם, שנותקה לפני שנענתה ("צינתוק"), עשויה להיחשב לדבר פרסומת אסור לפי החוק"

• הוסף לסימניות
אמן
אנשים שעוזרים לבחורים באמת מגיע להם כגמולם הטוב (גם אם קשה לך לשמוע את זה)
זה לא מתיר להם לצנתק אלי מתי שבא להם (גם אם הם עוזרים לבחורים 24/7)

• הוסף לסימניות
זה לא מחוק אל תתקשר אליי, זה מחוק הספאם
"האיסור כולל גם משלוח דבר פרסומת שיש בו הצעה לנמען להתקשר או להגיב למספר מסוים כדי לקבל מידע, מסר, שירות וכו'" - קווי תוכן
"גם שיחת טלפון ממפרסם, שנותקה לפני שנענתה ("צינתוק"), עשויה להיחשב לדבר פרסומת אסור לפי החוק"
בתביעה, איך אתה מתייחס לנתבע? כלומר איך אתה יודע מי בעל הקו הזה?

• הוסף לסימניות
אמן
אנשים שעוזרים לבחורים באמת מגיע להם כגמולם הטוב (גם אם קשה לך לשמוע את זה)
אפשר לדפוק לכם בדלת כל שעתיים כדי למסור עדכונים דחופים בנושא חוק הגיוס? ולא לאפשר הסרה מה"שירות"?

• הוסף לסימניות
לחיצה על מקש 9 פעם או פעמיים ואתה בחוץ...
לא מקבלים את התביעה כל כך בקלות..
תשמע טוב את התוכן כי נדיר שאין אופצייה להסרה מרשימת התפוצה...

• הוסף לסימניות
בתביעה, איך אתה מתייחס לנתבע? כלומר איך אתה יודע מי בעל הקו הזה?
זה באמת בעיה, אני חושב שצריך לתבוע את חברת התקשורת
זה באמת מורכב גם טכנית וגם הלכתית זה בעיה כנראה (ערכאות), לא סתם החברות ממשיכות לחגוג על הציבור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה מפריע!!!
זה מטריד!!!
זה חוסר אנושיות!!!
לא ביקשו מהם שום דבר חריג! שרק יתנו לאנשים אפשרות לא לקבל לטלפון את הגרעפסים שלהם ודי!
לא ביקשנו שום דבר מעבר!
ואם גם את הדבר הזה אי אפשר לבקש אז הם יקבלו את התביעה בצדק רב!

• הוסף לסימניות
לחיצה על מקש 9 פעם או פעמיים ואתה בחוץ...
לא מקבלים את התביעה כל כך בקלות..
תשמע טוב את התוכן כי נדיר שאין אופצייה להסרה מרשימת התפוצה...
כלל לא נדיר, אני לא מפסיק לקבל טלפונים מדרייברים על אף שאני לא משתמש עם דרייברים, אני עושה הסרה שבוע אחרי, אודך....

• הוסף לסימניות
תבדוק את מי אתה תובע, וכמה באמת זה הפריע לך... או שסתם השלמת הכנסה על ידי למידת כל החוקים של המדינת אי הלכה הזאת...

משום מה זה מזכיר לי את הגמ' בסנהדרין על אנשי סדום שהיו מגיעים לרוכל שום בשוק, וכל אחד היה לוקח שום אחד ואומר לנגזל "מה חסרתי לך לא לקחתי ממך אלא שום אחד"
בסוף המוכר נשאר עם דוכן ריק

• הוסף לסימניות
האמת צריכה להאמר גם אם היא לא מתאימה אם הזעם\הרצון שלנו
אין שום היתר בעולם לתבוע מישהו בערכאות ולהוציא ממנו כסף שאי אפשר היה להוציא בדין תורה
אשמח אם מישהו יוכיח לי שאני טועה

לתשומת לבכם
@אולטרא סגול ו @אוטומציה עסקית ושאר צדיקים תמימים דכאן.

• הוסף לסימניות
כלל לא נדיר, אני לא מפסיק לקבל טלפונים מדרייברים על אף שאני לא משתמש עם דרייברים, אני עושה הסרה שבוע אחרי, אודך....
גם אני
כל שבוע מטלפון אחר וכביכול חברה אחרת
זה הגיע למצב שנראה לי שיש יותר חברות דרייברים מנהגים.

• הוסף לסימניות
האמת צריכה להאמר גם אם היא לא מתאימה אם הזעם\הרצון שלנו
אין שום היתר בעולם לתבוע מישהו בערכאות ולהוציא ממנו כסף שאי אפשר היה להוציא בדין תורה
אשמח אם מישהו יוכיח לי שאני טועה

לתשומת לבכם
@אולטרא סגול ו @אוטומציה עסקית ושאר צדיקים תמימים דכאן.
מסכים איתך.
אבל אתה חושב שאפשר לקבל פיצוי כספי בדין תורה על צינתוק? ואם התשובה שלילית, יש כמה פוסקים שסבורים שמותר לכתחילה לפנות לערכאות במקרים כאלה.

• הוסף לסימניות
מסכים איתך.
אבל אתה חושב שאפשר לקבל פיצוי כספי בדין תורה על צינתוק? ואם התשובה שלילית, יש כמה פוסקים שסבורים שמותר לכתחילה לפנות לערכאות במקרים כאלה.
לצערי איני ת''ח אבל למיעוט ידיעתי המשואה ממש ממש הפוכה
כלומר, אם אין אפשרות להוציא בדין תורה כי לא 'מגיע' לך, ודאי אסור לפנות לערכאות

המקרה שבו מותר בתנאים מסוימים הוא, שמגיע לך כסף, אף אין 'אפשרות' להכריח את הנתבע לשלם.

אשמח שתאיר את עיני אם טעיתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה