דרוש מידע צינתוקים?

• הוסף לסימניות
מה המספר שמתקשרים אליו כדי להוציא את הטלפון שלי מרשימות התפוצה למיניהם של הצינתוקים?

• הוסף לסימניות
התקשרתי עכשיו לימות המשיח
מקווה שזה יוריד 50% מההטרדות...

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה להתלונן, על כמה שיחות הטרדה המשטרה מתחילה לפעול?
פשוט בימים האחרונים זה עבר כל גבול, לפחות 5 פעמים ביום, לא מגזימה!!!
מאיזה קידומת את מקבלת את השיחות?
אני מקבלת בחודש האחרון לפחות 4 פעמים ביום שיחות שמתנתקות מ 052
אני מכניסה את המספרים לרשימה השחורה והם לא גומרים לייצר מספרים למעלה מ20 מספרי טלפון!!!:mad:
עכשיו נגמר לי המקום ברשימה השחורה :eek:

• הוסף לסימניות
מאיזה קידומת את מקבלת את השיחות?
אני מקבלת בחודש האחרון לפחות 4 פעמים ביום שיחות שמתנתקות מ 052
אני מכניסה את המספרים לרשימה השחורה והם לא גומרים לייצר מספרים למעלה מ20 מספרי טלפון!!!:mad:
עכשיו נגמר לי המקום ברשימה השחורה :eek:
סליחה על הבורות מה זה רשימה שחורה?

• הוסף לסימניות
הנה המספרים של השבוע האחרון :
0795494166 (4 שיחות שלא נענו ביומיים) ועוד המון שיחות בשבועות האחרונים..
033732333
026522227

מקווה שלא נכנס לי פה בטעות איזה מספר מוכר...
ערכתי שלא תהיה בעיה במידה וטעיתי..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לי יש רשימה של 20 מספרים אחרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה