דרוש מידע צינתוקים?

• הוסף לסימניות
הנה המספרים של השבוע האחרון :
0795494166 (4 שיחות שלא נענו ביומיים) ועוד המון שיחות בשבועות האחרונים..
052******* (2 שיחות ביומיים)
033732333
052*******
026522227

מקווה שלא נכנס לי פה בטעות איזה מספר מוכר...
אני חושב שהמספר השני והרביעי הם מספרי פלאפון רגילים וסטנדרטיים של אנשים פרטיים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני חושב שהמספר השני והרביעי הם מספרי פלאפון רגילים וסטנדרטיים של אנשים פרטיים.
ערכתי שם כדי שלא תהיה בעיה, למרות שאני כמעט בטוחה שזה גם משם, כי לאחרונה התקשרו גם מפלאפונים..

• הוסף לסימניות
מה עושים? התנתקתי והתנתק לי המווטסאפ המשפחתי...
יש אופציה להתחרט?
כן. לשלוח למייל של ימות המשיח בקשה להסרת החסימה עם הוכחה שאתם בעלי הקו - צילום ת.ז. וקבלה עם מספר הקו. כתובת המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לווטסופ הטלפוני
לא יעזור.
זו חסימה שנרשמת במערכות של ימות המשיח שלא נותנת לשלוח צינתוקים למספר החסום. הפיתרון היחיד זה להסיר את החסימה.
באשכול אחר כתב @ivr שימות המשיח עובדים על פיתוח שיאפשר הפרדה בין הקווים החברתיים לקווי התוכן.

• הוסף לסימניות
ואצלי הגדילו לעשות לאחר שהפסקתי לענות לקידומת 079 התחילו להתקשר מקידומת 02, 03
אחד שאתמול חזרתי בגלל קידומת 02-
02-3011235
03-3077008
079-5565113

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה