- הוסף לסימניות
זה רשימה חלקית מהיומיים (!!!) האחרונים...לי יש רשימה של 20 מספרים אחרים
זה רשימה חלקית מהיומיים (!!!) האחרונים...לי יש רשימה של 20 מספרים אחרים
אני חושב שהמספר השני והרביעי הם מספרי פלאפון רגילים וסטנדרטיים של אנשים פרטיים.הנה המספרים של השבוע האחרון :
0795494166 (4 שיחות שלא נענו ביומיים) ועוד המון שיחות בשבועות האחרונים..
052******* (2 שיחות ביומיים)
033732333
052*******
026522227
מקווה שלא נכנס לי פה בטעות איזה מספר מוכר...
ערכתי שם כדי שלא תהיה בעיה, למרות שאני כמעט בטוחה שזה גם משם, כי לאחרונה התקשרו גם מפלאפונים..אני חושב שהמספר השני והרביעי הם מספרי פלאפון רגילים וסטנדרטיים של אנשים פרטיים.
כן. לשלוח למייל של ימות המשיח בקשה להסרת החסימה עם הוכחה שאתם בעלי הקו - צילום ת.ז. וקבלה עם מספר הקו. כתובת המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מה עושים? התנתקתי והתנתק לי המווטסאפ המשפחתי...
יש אופציה להתחרט?
אם מתחברים שוב זה לא עוזר?כן. לשלוח למייל של ימות המשיח בקשה להסרת החסימה עם הוכחה שאתם בעלי הקו - צילום ת.ז. וקבלה עם מספר הקו. כתובת המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לווטסופ הטלפונימתחברים לְמה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים