אני לא רופאה ולכן לא אחלוק על דבריה אבל אומר מה שידוע ליהלכתי היום לרופאת נשים
והיא הלחיצה אותי מאוד
טענה שהיא חוששת שיש ציסטה בצוואר, וזה סימן לתסמונת
יש מישהי שמכירה? או שאמרו לה כאלו דברים?
שבוע 8
יש גם ציסטות שנספגותבשבוע 8 כבר רואים צ'יסטות? בתחילה חשבתי שזה משהו שראו בסקירה.
בכל אופן, ידוע לי על צ'יסטה במוח שנעלמה.
אכן היה לי מוזרבשבוע 8 כבר רואים צ'יסטות? בתחילה חשבתי שזה משהו שראו בסקירה.
בכל אופן, ידוע לי על צ'יסטה במוח שנעלמה.
הדבר היחיד שזה עוזר זה במידה וזה וודאי אז התכוננות נפשית שהיא משמעותית מאד.אצלי בסקירה מוקדמת נצפתה ציסטה בצוואר
בסקירה מאוחרת כבר נעלמה אבל לא גמרו להלחיץ אותי ושלחו לבדיקות מקיפות שלא עשיתי
מה זה יעזור, אם חלילה זו תסמונת לא הייתי עושה הפלה ח"ו
ב"ה נולדה תינוקת בריאה ושלמה
לא מכירה את הרופאהבשבוע 8 בדרך כלל בודקים רק דופק ומודדים את אורך העובר מקצה לקצה לראות שתואם לשבוע. במיוחד שאת אומרת שהציוד שלה לא מתקדם… הייתי פשוט הולכת לשמוע עוד רופא מומחה לפני הציפיה לסקירה והשקיפות.
תודה
הבעיה שאני לא רשומה שם
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //