נכתב ע"י srp;1431192:קופצת על האשכול
איך מנקים כלי כסף עם חריטות יהלום?
איזה חומרים הכי מומלצים?
תודה מראש![]()
נכתב ע"י rachelY;1431299:כמה שאני הבנתי מאד קשה לנקות את זה , (לכן היום כמעט ולא רואים את זה בחנויות, למרות שזה חדש זה מאד יפה)
בכל אופן אני מנקה כך-מנקה כרגיל עם חומר לכלי כסף בעיקר את המסביב, ולא את החריטה ואח"כ מנקה עם ספוג הפלא את החריטה עצמה.
יוצא מאד נקי.אבל אי אפשר להגיד שמבריק כמו בתמונות...
אם למישהי יש רעיון אחר, אשמח לשמוע.
נכתב ע"י rachelY;1431299:כמה שאני הבנתי מאד קשה לנקות את זה , (לכן היום כמעט ולא רואים את זה בחנויות, למרות שזה חדש זה מאד יפה)
בכל אופן אני מנקה כך-מנקה כרגיל עם חומר לכלי כסף בעיקר את המסביב, ולא את החריטה ואח"כ מנקה עם ספוג הפלא את החריטה עצמה.
יוצא מאד נקי.אבל אי אפשר להגיד שמבריק כמו בתמונות...
אם למישהי יש רעיון אחר, אשמח לשמוע.
נכתב ע"י rachelY;1431359:זה מה שכתבתי, חומר לכלי כסף + ספוג הפלא.
את משתמשת עם סתם ספוג?
ועם איזה חומר?
ויוצא לך מבריק?
אני מסכימה איתך מאוד. אני באופן אישי לא אעשה את עד שיגדלו הילדים/שתהיה לי ויטרינה להדלקת נרות... זה מתאים לאנשים מבוגרים יותר, או אם הפמוט נמצא במקום בטוח ולא על שולחן השבת.נכתב ע"י וידאו פלוס;1431161:הקנדלברה (11 קנים - עלה יקר לצפות בלק) התעקמה כי חטפה מכה רצינית.
כדי לישר אותה בחזרה היו צריכים לעבוד עם אש - במקרה רגיל סיפור של 150 ש"ח.
הבעיה שהעבודה עם אש השחירה את הלק (ביררנו בכמה מקומות, אין לכך פתרון) ולכן כדי להחזירה למצבה המקורי, יאלצו להסיר את כל הלק, ולהכסיף מחדש! -900 ש"ח
וזהו, אנחנו לא חוזרים על אותה טעות, לא נצפה בלק שוב.
כמובן שעד למקרה הזה, מאד נהננו מהציפוי והתלהבנו איזה חסכון, לא צריך לנקות, מבריק!
אף אחד לא יכול להתחייב לך שהכלי כסף לא יחטפו מכה (כמה ששומרים על הילדים... בכל אופן) ולכן הרבה מחנויות כלי הכסף לא ממליצות על ציפוי הלק.
אני מרגישה ממש שליחות לספר את זה כדי שאחרים לא יסתבכו כמוני...כפרת עוונות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים