ציפוי לעוגה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לצפות עוגת יום הולדת. בציפוי פרווה צבעוני.
אשמח למתכון.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אפשרות אחת
1/2 כוס קקאו
1 כוס סוכר
1/4 כוס מים
לערבב להביא לרתיחה להשאיר על אש קטנה ולהוסיף 1 כפית שמן
אפשרות שניה-גנש
חצי ריץ
1 חב' שוקולד מריר
להמיס

עכשיו אני רואה שאת רוצה צבעוני תוסיפי סוכריות מלמעלה :)

• הוסף לסימניות
בפשטות,
כל קצפת עם טיפת צבע מאכל.

לאדום אפשר 1 ריץ' עם 1 חב' אינסטנט ג'לי.

• הוסף לסימניות
יש לי זיגוג מעולה וממש קל להכנה! (קצת מתוק אבל לילדים זה מעולה)

1.25 כוסות אבקת סוכר
2 כפות מים רותחים
1כף שמן
טיפה לימון
(צבע מאכל)

-----

פשוט מערבבים את כל החומרים ביחד וזהו!!! (אני עושה את זה בשקית להקפאה או צלחת מרק)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1150176:
יש לי זיגוג מעולה וממש קל להכנה! (קצת מתוק אבל לילדים זה מעולה)

1.25 כוסות אבקת סוכר
2 כפות מים רותחים
1כף שמן
טיפה לימון
(צבע מאכל)

-----

פשוט מערבבים את כל החומרים ביחד וזהו!!! (אני עושה את זה בשקית להקפאה או צלחת מרק)

בהצלחה

הזיגוגים הם ממש לא משובחים ויש שגידו גם לא טעימים,
אבל זה קל, וכיף ויוצא צבעוני ושמח

• הוסף לסימניות
יש מתכון משובח שלא צורך אפילו סיר (ככה אני מחפשת טעים והכי קל שאפשר!)
1/2 1 כוסות א. סוכר
3 כפות קקאו
1/2 1 כפות קפה נמס
3 כפות שמן
3-6 כפות מים
מערבבים הכל בקערה שופכים על העוגה ומחכים שיתקרש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה