ציפוי לק לכלי כסף

• הוסף לסימניות
האם כדאי לצפות כלי כסף בלק?
למישהו יש ניסיון?

• הוסף לסימניות
כלי כסף שמתרטבים (כמו גביעי יין)- אסור לצפות.
כלי כסף אחרים - אני באופן אישי ציפיתי פמוטות והיית מאד מרוצה בחודשים הראשונים. הם ממש בהקו! אחרי תקופה, נראה לי שנתיים פלוס מינוס, הם התחילו לאבד את הברק ולא הייתה לי שום דרך להבריק אותם חזרה חוץ מאשר לשלוח אותם שוב לניקוי וציפוי.
במחשבה שניה - לא הייתי עושה את זה שוב. זה מאד מרשים אבל לא מחזיק מעמד לטווח ארוך. (ארוך=שנים). הברקה רגילה אולי דורשת מאמץ אבל אפשר להבריק מתי שרוצים וכמה שרוצים ואחרי שמנקים - זה מבריק!

• הוסף לסימניות
לפני כמה זמן עשית את זה?
(כמה זמן את מרוצה?)
אני הייתי מרוצה עד הגג בהתחלה והמלצתי לכל מי שראה אבל היום אני מתחרטת

• הוסף לסימניות
מעל שנתיים.
וחוץ מזה- הם אומרים שמשטיפה יורד הלק... אז מה הבעיה לנקות אותו?

• הוסף לסימניות
שמעתי שזה לא מומלץ, כנראה תלוי אצל מי עושים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1225522:
מעל שנתיים.
וחוץ מזה- הם אומרים שמשטיפה יורד הלק... אז מה הבעיה לנקות אותו?

ברגע שיורד מעט מן הלק זה כבר נראה נורא!
עדיף פמוט לא מצוחצח מפמוט כזה
הפתרון היחיד היה לשלוח את זה שוב לציפוי - אבל זה גלגל שלא נגמר...
(וגם לא כ"כ זול...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה