ציפוי נעליים

• הוסף לסימניות
תודה לכולן על הרעיונות, זה מה שיצרתי בסוף
למי שצריכה גם כן, זה פשוט וקל:
מלבן שהדבקתי בצד אחד ומשני צידיו מושחל גומי שתופס את הנעל מלמטה והרגל מלמעלה
מעונינת לעשות כאלו נעלים, ולא הבנתי איך בדיוק יוצרים אותם :(
אפשר הסבר מובן יותר למתקשות?
תודה!!

• הוסף לסימניות
גוזרת מלבן ברוחב של היקף הנעל ובגובה מהסוליה עד הקרסול ותוספת 2 סמ מכל צד לתפרים
לי יצא משהו כמו 15*60 ס״מ
למעלה ולמטה מקפלת ומדביקה שיהיה מקום להשחיל גומי
משחילה למעלה גומי באורך של היקף הרגל ולמטה גומי בהיקף הסוליה ומכווצת
ואז מדביקה בצדדים שהמלבן יסגר
אני עשיתי עם דבק בד אבל במכונת תפירה זה יותר פשוט

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!
ועוד שאלה, מקדימה לא צריך יותר גובה שיכסה את כל הנעל הקדמית?
תודה.

• הוסף לסימניות
צודקת, תמדדי מהסוליה מקדימה עד לסגירה של הנעל.
היה לי די הרבה בד ככה שלקחתי ברווח אפילו יותר ממה שצריך.
אבל יספיק גם פחות אם חסר בד

• הוסף לסימניות
אולי חתיכת קרטון או קאפה חתוך למשולש חד?

תודה רבה
סליחה, לא הייתי בפרוג כמה ימים
זה מה שעשיתי, לקחתי גרב של בעלי והכנסתי בפנים קרוקס ומתחתיה 2 שכבות של קרטון בצורת שפיץ ותפרתי סוג של פונפון בקצה הגרב. העיקר שהילד מרוצה...

• הוסף לסימניות
תודה ל @גבינה צהובה על ההדרכה...
וזה הנעלים שלנו:
(לקטנה כבר לא היה לי כח לתפור :( אז שמתי לה גרב ועליה הדבקתי פונפונים...) IMG_4067.JPG IMG_4069.JPG IMG_4087.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה