ציפוי קופסאות סימילאק

• הוסף לסימניות
יש לכן רעיון - רצוי מניסיון - איך ובמה לעטוף יפה קופסאות סימילאק?

ניסיתי לרסס אותן בספריי צבע וזה לא יוצא יפה, יש הרבה נזילות שמותירות חותמן על הקופסאות.

לא מחפשת הרבה עבודה, משהו קליל ונוח ויפה.

תודה למסייעים!

• הוסף לסימניות
מה המטרה?

את יכולה לצפות בטפט או בבד.
צביעה בצבע כמו אקריליק.
הדבקה של כל דבר (מגזינים..הכל אפשרי:))

• הוסף לסימניות
המטרה להפוך את הקופסאות ליפות כדי שתשמשנה לאכסון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1221365:
מה המטרה?

צביעה בצבע כמו אקריליק.

לפני האקריליק יש צורך בצבע מקשר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1221369:
לפני האקריליק יש צורך בצבע מקשר?

לא, אם רוצים שזה יהיה אטום יש להשתמש בשכבה עבה.

וסתם אני מוסיפה לך גיוונים:
את יכולה לצבוע בצבע ניטרלי כלשהוא(שמנת, תכלת או כל צבע אחר שאת אוהבת)
להוסיף על זה מספר כפתורים
תחרה מסביב (או כל סרט אחר)
בדים גזורים בצורות מעניינות
לגזור שבלונה ולרסס כיתוב( גומיות, מכשירי כתיבה..)

תשתפי בתוצאה..: )

אם פתוח לך האתר של pintrest יש שם ים של רעיונות.. ולא צריך בשביל תוצאה מרשימה יותר מאשר קצת חומרים ויד טובה..

• הוסף לסימניות
אני ציפיתי בדבק חשמל צר, כל סיבוב בצבע אחר,
המעלה שזה נדבק יפה גם בשקעים ויוצא צבעוני ומעניין

שרי

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט עם טפט
לגזור בגודל המתאים ולצפות
(סימילק עצמם חילקו טפט חמוד עם חיות מצוירות
על מנת להפוך את קופסת הסימילק למשחק)

• הוסף לסימניות
ניסיתי לצבוע באקריליק וזה סיפור. צריך המון צבע כדי להגיע לכיסוי מלא, מה גם שתיפופי המכחול ניכרים. לבסוף ציפיתי בנייר עטיפה.
את המכסה צבעתי בלורד - זה לא מוצלח כמו שדמיינתי, וגם הגוון של הלורד (וורוד) לא מתקבל יפה כי הוא צבוע מעל צבעו המקורי של המכסה - ברונזה. אשמח לראיון לצביעה יפה יותר של המכסה.

קבצים מצורפים

• קופסאות 005.jpg
    KB 706.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לא מומלץ לצבוע בלורדים
כי במשך הזמן יוצא הצבע ועובר לידיים...
מה רע בצבע המקורי?

אגב, אהבתי את העטיפה המשובצת:)

• הוסף לסימניות
ביריד של המודיע קיבלו משחק לתינוקות. שהוא עטיפה מבד לקופסת סימילאק.
אולי למישהיא יש בשבילך.

• הוסף לסימניות
הצבע המקורי אינו תואם לצבעי העטיפה. זו העטיפה שהיתה לי בבית,לא היה לי זמן לחפש בחנויות ניייר עטיפה תואם לצבע המכסה.
הקופסאות תשמשנה בעז"ה כמארזים למשלוחי מנות. אז אם מישהי מקבלת משלוח כזה, שתדע שאני הייתי התחנה הראשונה (-:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה