חלבי ציפוי שמנת חמוצה לעוגת גבינה-עזרה!!

• הוסף לסימניות
מתי מניחים את השמנת?
כשהעוגה חמה זה מפיל אותה

אז איך שמים?

• הוסף לסימניות
אני מחכה שהעוגה תתקרר בתנור סגור
אח"כ מניחה בעדינות את השמנת חמטצה
ומחממת תנור מחדש לכמה דקות- חום נמוך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אחרי ששמים את השמנת לשים את העוגה בתנור החם מכובה ל10 דקות או לחלופין מחומם על כ50 מעלות
וגם- תלוי במתכון של העוגה
לי לא נופל ככה, אבל יש מתכונים שנוטים ליפול...

• הוסף לסימניות
אחרי ששמים את השמנת לשים את העוגה בתנור החם מכובה ל10 דקות או לחלופין מחומם על כ50 מעלות
וגם- תלוי במתכון של העוגה
לי לא נופל ככה, אבל יש מתכונים שנוטים ליפול...
שמנת קרה על עוגה חמה תמיד נופל לי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בדיוק קיבלתי מתכון ממישהי שאלופה בעוגות היא אמרה לי להכין קרם מ2 שמנת חמוצה, 4 כפות סוכר ו4 סוכר וניל ולשפוך את זה איך שהעוגה יוצאת מהתנור וזה טעים!!! והעוגה לא נפלה והקרם לא נספג בעוגה.

• הוסף לסימניות
שמנת קרה על עוגה חמה תמיד נופל לי
היא מדברת על שמנת חמוצה אותה שמים מיד כשהעוגה יוצאת מהתנור, ויותר מזה, לפעמים אופים עוד 10נדק
שמנת מתוקה מוקצפת וודאי ממתינים לקירור מלא

• הוסף לסימניות
שמנת חמוצה אני שמה אחרי שהעוגה אפויה , בזהירות כף אחר כף בכל מיני מקומות על העוגה ואז זהכמות לא מכבידה על העוגה.
כל כף המקום אחר אחת ליד השניה, לא לשפוך מהקערה על העוגה, כי זה יכביד ויפיל את העוגה,
אחרי ששמתי את כל השמנת החמוצה אני מאחדת בין התלוליות שערמתי לשכבה יפה ואחידה.
מחזירה חזרה לתנור לעוד 10 דקות אפייה , זה מאחד את השמנת עם העוגה ולא גורם לזה להיפרד מהעוגה באכילה.

אגב את המריחה אני עושה בתבנית כשהיא בתנור , לא מוציאה על השיש ומחזירה.
אני מוציאה את המסילות החוצה מורחת ומחזירה.
אם אין לך מסילות תוציאי את התבנית ותניחי אותה על הדלת הפתוחה של התנור ותחזירי חזרה.

• הוסף לסימניות
תלוי בסוג העוגה, עוגה על בסיס ביצים מוקצפות כנראה יותר עדינה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה