עזרה ראשונה! ציפורן חודרנית לבחור

• הוסף לסימניות
יש מישהו טוב בבית שמש לציפורן חודרנית?
רופא פודיאטור מנתח מדהים במכבי רק ביום ג'
ד''ר דניאל פולק
היינו אצלו גם באופן פרטי לוקח 500 ש''ח בחשמונאים
וגם במרפאה בבית שמש דרך הקופה
מקצוען ועדין
לאחר סבל ארוך עם כמה מהמשפחה וטיפולים אצל אחרים וכו' וכו' כו' ללא שום תוצאה

• הוסף לסימניות
יש את נח קפלן מבני ברק, רחוב בית שמאי. ידוע במומחיותו, אני גם הייתי אצלו והוא עשה עבודה מדהימה, פשוט תפס והוציא ומאז - שקט... לא כואב ולא כלום, רק אמר להשים אח"כ צמר גפן דחוס בין הבשר לציפורן, למשך כמה ימים.

• הוסף לסימניות
ד"ר אנדי קרף מוצלח ממש,
מקבל דרך מאוחדת
ניתן דרך הקופה או בטלפון 0737029261

• הוסף לסימניות
היה פטנט בפטנט רשום מוכח שעובד ממש טוב.
הסיבה שבגינה קשה לאדם רגיל לחתוך לבד את הציפורן, הוא בגלל שהציפורן נדבק לבשר וזה גורם לכאב נוראי, רק רופא יכול לעשות את זה.

הנה פטנט מופלא:
ללכת לישון עם צמר גפן טבול בכמות נכבדת (כמה שיותר...) של "תה קמומיל" פושר עד חם, מסביב לציפורן הפצועה וללבוש עליו שקית שלא יברח (...ולא ילכלך את המיטה) התה. זה יפריד לכם את הציפורן מהבשר.
הבוקר אור ואתה תוכלו, בע"ה, לחתוך את הציפורן הפוצעת, איך שבא לכם ללא שום כאב!!!

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר מישהו ממכבי באזור אשדוד? רוצה אם נסיון

• הוסף לסימניות
מנסיון מר...
כל העצות כאן טובות ויפות למקרים קלים או מתחילים של צפורן חודרנית.
ברגע שהחדירה עוברת את קו האצבע וחודרת בחלקה התחתון - לא יעזור שום צמר גפן.
ניתוח קטן אצל רופא כירורג שמתמצא בתחום זה ענין של כמה דקות תחת הרדמה ובד"כ זה לא חוזר.
לכל קופה יש רופא כירורג ויש גם מנתחים שעושים את זה פרטי - זה לא טיפול מסובך ומונע הרבה עוגמת נפש.

• הוסף לסימניות
בלת"ק והתנצלות מראש אם זה משהו שבטח כבר עשיתם וכו' וכו' כותבת בכל זאת. להשרות במים חמים עד שמתרכך, ללפף צמר גפן סביב קיסם ולהכניס בעדינות תחת הציפורן במקום שחדרה, ככה שחלק מהצמר גפן נשאר תחת הציפורן וחלק בחוץ. זה כואב. זה מרים בעצם את הציפורן ועוזר לה לצאת ולצמוח החוצה במקום פנימה
זה מה שעוזר אצלינו, כל החברים מהשכונה מגיעים לטיפול המסור של אבי שיחי' שמטפל במיומנות בציפורן.
צריך להבין רגע מה הגורם לבעיה:

היות והגברים מהציבור החרדי ברובם הולכים רוב היום עם נעליים סגורות,
בנוסף, הציפורן של האגודל של הרגל (שכחתי איך קוראים לה ;) ) צריכה לגדול ישר, כלומר במרווח מסויים מהבשר-
התוצאה היא לחץ כבד על הציפורן שמכניע אותה וגורם לה לגדול בשיפוע למטה, כך שבסופו של השיפוע יש את הבשר והתוצאה ידועה.

המטרה היא - לאמן את הציפורן לגדול ישר / אפילו להתחיל את הגדילה כלפי מעלה בעזרת צמר גפן תחוב בנקודת התורפה (שזה בעצם בצד הציפורן) - זה במקרה שכבר קיימת ציפורן לא גזוזה, כמובן במידה וגזזתם הרגע את הציפורן- אין לתחוב את הצמר גפן על ריק ישירות תחת הציפורן הבסיסית שדבוקה לבשר מראש.

כעת, לאחר שטיפלתם בבעיה המיידית (מנסיון, בשלבים מתקדמים של ציפורן חודרנית, הטיפול הינו כואב מאד וחודרני, כי נדרש ממש לחדור מעט לבשר ולהרים את הציפורן עם פינצטה, והתהליך הזה לא מאד נעים, אבל ההקלה מורגשת מיידית!) - אנא אמצו את 2 הכללים הבאים, והם שימנעו בע"ה אחת ולתמיד את הישנות הבעיה:

1. בגזיזת הציפורן הבאה, אל! תגזזו בצורה מעוגלת, לפיח קווי המתאר של הציפורן, אלא בצורה ישרה, כך שאת החלק המועד לפורענות - 2 הצדדים - פשוט לא גוזרים! החלקים הללו כבר מיושרים, אנא אל תאלצו אותם לעבור מסכת לימוד חוזרת מיותרת.

2. פעמים שמזהים כבר בהתחלה שהציפורן מתחילה לאיים - מיד, בלי להסס- תוחבים צמר גפן ליום וחצי בערך, וזהו, מוציאים והציפורן חוזרת לסורה.

בהצלחה והרבה רפו"ש לכולם.

• הוסף לסימניות
אני סבלתי מזה הרבה זמן ועברתי אצל כמה שעשו לי ולא עזר לי כלום עד שהגעתי לקרייזמן ואני מה יגיד לך ''אלק ממוחה'' חוץ ממה ששילמתי לו הרבה כסף לא היה לי כלום מזה הכל חזר עד שהגעתי למישהו בשם בלום ומאז בכל הצדדים שהיה לי ציפורן חודרני נעלם עד עכשיו ברוך ה' וההסבר לזה הוא מאד פשוט כי כל הרופאים וגם קרייזמן הם פשוט מורידים לך את הציפורן שעושה את הבעיות ואתה סיימת עם זה ,מה הבעיה? הבעיה היא שהציפורן גוגל עוד פעם ויש פעמים שהוא פשוט חוזר ונכנס בבשר ואז אתה מגיע עוד פעם אצל ה''ממוחה'' ועושה לך עוד פעם את אותו פעולה וחוזר חלילה וככה היה אצלי,בא הבלום הזה ואחרי שהוא מסיים לגזור את הציפורן הוא אומר לך תחזור אלי בעוד חודש וככה עוד חודש אחרי שהציפורן התחיל לגדול טוב הוא בודק לך אם הכל טוב ואין חריגות והוא שם לך צמר גפן איפה שזה גודל ולכן יש הפרדה בין הציפורן לבשר ואין אפשרות לחדור לבשר וכן הלאה עוד חודש והוא רואה שהכל טוב שהציפורן גדל עד הסוף וזה לא חוזר מניסיוני המר שסבלתי הרבה זמן נכון שזה יכול לעלות בסביבות הארבע מאות ש''ח אבל זה שווה כל מחיר במקום לזרוק בפך לממוחים וחשוב לציין שהטיפול כמעט ולא כאב לי בשונה מהאחרים

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה. דחוף לי מאוד

אפשר לקבל פרטים שלו?
יש אחד בשם ביזאו'י משה
נמצא במרפאת מאוחדת קרית יובל ארגוואי 3
טלפון 026442232 להקיש 7 ואז 4
ואופס...
אתה קובע תור
גם יחס טוב ואיכותי שזה דבר סופר נצרך כשאתה שם !!!
וחוץ מזה לדעתי מה שעזר לי עד כה זה כמו שכתב פה מאזין לחתוך בשר בהרדמה כמובן ולהוריד ציפורן וזהו!

• הוסף לסימניות
אין על ד"ר דניאל פולק מחשמונאים
לאחר יאוש
במצב הכי קשה ומזוהם- חיסל את זה - וכבר יותר משנה הכל טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה