דרוש מידע ציפורן חודרנית

• הוסף לסימניות
מה עושים לציפורן חודרנית באצבע ביד (היא כבר לכאורה עם מוגלה), יש לי כאבי תופת, חוץ ממים חמים עם סבון?
אשמח לפתרונות קסם...

• הוסף לסימניות
יש את דר' יולנו מומחה בציפורן חודרנית ברגל. יש לנו ניסיון ועזר לנו מאד!
אולי מטפל גם ביד.

• הוסף לסימניות
פשוט להוציא את הקטע שחדר...
כואב מאוד, אבל עוזר פלאים.

אף דבר אחר לא יפתור את הבעיה.

אחרי שהוצאתם אותו - יש להיזהר לגזור את הציפורן באופן מעוגל, שלא ישאר שפיץ ליד הבשר.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לבד - לשים חתיכת צמר גפן קטן, לי עזר פלאים ואחרי יום / יומיים הכאב עבר ולאט לאט יצאה הציפורן ועבר כלא היה.
לשים גם משחה אנטיביוטית ובימים הראשנים לחבוש בכדי שהמשחה תספג היטב ובשביל שהצמר גפן לא יפול.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לבד - לשים חתיכת צמר גפן קטן, לי עזר פלאים ואחרי יום / יומיים הכאב עבר ולאט לאט יצאה הציפורן ועבר כלא היה.
לשים גם משחה אנטיביוטית ובימים הראשנים לחבוש בכדי שהמשחה תספג היטב ובשביל שהצמר גפן לא יפול.
אני פעם הייתי משתמש בצמחי אלוורה חובש היטב את האצבע עם חתיכת צמח אלוורה ראיתי פלאים !!!! הפסקתי לסבול מזה
היום שאין לי את האלוורה הזו לא מפסיק להסתבך עם זה.............

• הוסף לסימניות
ד"ר קפלין בבית הרופאים ברחוב בן גוריון - בני ברק
יקר אבל שווה כל שקל . היחיד שאחרי טיפול לא חוזר כלום.

• הוסף לסימניות
יש את קרייזמן בירושלים. ממליץ בחום.
0548482929

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה