מידע שימושי ציפי לוריא/אתי וקסלר? - מיילדת פרטית

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שאני שואלת כבר כמה פעמים על מיילדות.
עד שהחלטתי על בית חולים ועד שראיתי על מי רוב ההמלצות...

עכשיו מתלבטת בין שתיהן.
אשמח להמלצות.
מי שיש לה משהי מיוחדת במיוחד חוץ מהן, אשמח אם תכתוב לי באישי (כרמלה לא מקבלת פרטי כיום)

• הוסף לסימניות
סתם מעניין, ציפי לוריא זאת המזכירה של יורגנסון? או שאני מתבלבלת...

• הוסף לסימניות
אביגיל דהרי

• הוסף לסימניות
הי אחרי כל האשכולות האלה
אל תשכחי לעדכן אחרי ולקבל גם ברכות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stst;2053948:
אביגיל דהרי

היא מלנאידו. לא?
אתי וציפי ממעייני הישועה.
המחיר של מיילדת בלינאדו כמעט כפול :cool:
אחרת הייתי שוקלת ברצינות לידה בלניאדו.

• הוסף לסימניות
מכירה רק את ציפי- והיא מאלפת!

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מעונינת במידע עדכני, ציפי תפוסה אז לא רלונטי. מי יודעת לומר לי מה הכי שווה אחריה?
שמעתי בעבר הרבה על וקסלר, ומאידך כיום נוספו הרבה שממליצים עליהם כמו שרית בוסי ועוד אחת רחלי
מי יודעת לספק מידע שעדכני להיום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה