התייעצות ציפרלקס לבחור עם חרדה חברתית... דחוף!!!

• הוסף לסימניות
בחור שנמצא בכזה מצב חייב טיפול רציף
של איש מקצוע אחראי שיתאים תרופה ויתאים טיפול מקיף
זה לא כדור כזה או אחר
זה גם שיחות ותהליך החלמה
הוא עלול להידרדר בפתאומיות ואז לא תהיה לכם שליטה לאן זה יתפתח...
:(
נכון, אבל אולי יש משהו שיכול לעזור לעכשיו לחתונה.

• הוסף לסימניות
עכשיו לפנות לאיש מקצוע בדחיפות!!
לא משחקים עם כאלו מצבים!

כפרה על החתונה
החיים שלו חשובים יותר!!
בחור שמתמודד עם כאלו חרדות יכול לקבל החלטות מאוד מסוכנות כדי להחלץ מהמצב

• הוסף לסימניות
עכשיו לפנות לאיש מקצוע בדחיפות!!
לא משחקים עם כאלו מצבים!

כפרה על החתונה
החיים שלו חשובים יותר!!
בחור שמתמודד עם כאלו חרדות יכול לקבל החלטות מאוד מסוכנות כדי להחלץ מהמצב
היסטריה מיותרת
יש הרבה בחורים שנלחצים בהקשרים משפחתיים או חברתיים מסוימים, כדאי לטפל בדרך כלל זה יושב על משהו, אבל בדרך כלל זה לא דחוף, אדרבה להרגע, לנשום יחד איתו, שירגיש שהכל בסדר ובשליטה, לא לנסות למצוא מטפל מהרגע להרגע, גם אם תמצאו מישהו טוב וגם אם הוא ישתף פעולה, במקרה הטוב תראו תוצאה בעוד חודשים לא בימים הקרובים.

• הוסף לסימניות
היסטריה מיותרת
יש הרבה בחורים שנלחצים בהקשרים משפחתיים או חברתיים מסוימים, כדאי לטפל בדרך כלל זה יושב על משהו, אבל בדרך כלל זה לא דחוף, אדרבה להרגע, לנשום יחד איתו, שירגיש שהכל בסדר ובשליטה, לא לנסות למצוא מטפל מהרגע להרגע, גם אם תמצאו מישהו טוב וגם אם הוא ישתף פעולה, במקרה הטוב תראו תוצאה בעוד חודשים לא בימים הקרובים.
לא צריך להלחיץ אותו אבל מי שאחראי עליו כן צריך לדאוג שיתחיל טיפול במהירות האפשרית, כמובן אצל מישהו מקצועי ולא סתם מישהו.

• הוסף לסימניות
אני יודע שיש כאלה שלוקחים רגיעון או רסקיו בכאלה מקרים. אני לקחתי אותם במקרים כמו מבחן קבלה לישיבה וטסט לרישיון נהיגה ואני לא יכול לומר שזה השפיע כ"כ ודאי לא משמעותית.
מה שאני כן הייתי עושה בכזה מקרה זה לשתות יין יותר מהרגיל כוס וחצי לפחות וכך יהיה משוחרר מאוד.
יש הבדל בין חרדה חברתית שזה בעיה ספציפית במקרים מסויימים לבין חרדה כללית שזה כבר מסוכן ומשפיע על כל חיי היומיום.

• הוסף לסימניות
הנושא הזה של חרדות הוא באמת רגיש ודורש הבנה עמוקה לנפש, במיוחד לפני אירוע כזה, ומניסיון - הכי כדאי לכם לדבר עם "לב שומע". הם פשוט מומחים בלתת הכוונה מדויקת עם המון רגישות ודעת תורה, וזו הכתובת הכי טובה שיש כדי להרגיע ולעזור באמת בסייעתא דשמיא.

• הוסף לסימניות
אפשר קלונקס מאוד עוזר
אני יכול להשיג כדור או שנים אם יש אישור מרופא [אפילו בע"פ]
לגבי ההמשך ממליץ ללכת לפסיכיאטר שיאבחן אותו
ואם זה חרדה לא במצב כ"כ קשה ממליץ על הספר "מפחידים את הפחד" לטיפול עצמי בחרדה
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקחת משהו להרגעה להפחית לחץ לטסט. לקחתי רסקיו וטיפות הומאופתיות, לא עזר היה ממש גרוע... . יש למישהו רעיון?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקחת משהו להרגעה להפחית לחץ לטסט. לקחתי רסקיו וטיפות הומאופתיות, לא עזר היה ממש גרוע... . יש למישהו רעיון?
כמו שאמרו כאן ש׳קלונקס׳ עוזר וגם ׳לוריוון׳, כמובן שכל זה בהנחה שאת לא קגישה לתרופות שאז צריך לשאול רופא, הרבה במשפחה נעזרו בזמני לחץ כגון טסט

• הוסף לסימניות
Uהם עם או לבי מרשם. עובד מניסיון?
כי רסקיו ממש לא עזר לי אלא להפך

• הוסף לסימניות
Uהם עם או לבי מרשם. עובד מניסיון?
כי רסקיו ממש לא עזר לי אלא להפך
לא בסגנון רסקיו, ויכולים להזיק מאד (ישנוניות וכו).
אם מחליטים לקחת (בייעוץ עם רופא) כדאי לנסות מראש לראות איך ההשפעה עליכם אישית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה